Klinički centar Vojvodine se priključuje na Novosadsku toplanu

Novosadska toplana dobila je na današnjoj sednici saglasnost Pokrajinske vlade da izgradi vrelovod za potrebe Kliničkog centra Vojvodine.
Klinički centar Vojvodine se priključuje na Novosadsku toplanu
Foto: 021.rs
Novi vrelovod gradi se jer se deo KCV-a priključuje na sistem daljinskog grejanja. 
 
Priključuje se više objekata Kliničkog centra Vojvodine, između ostalih Neurologija, Psihijatrija, Sudska medicina, Medicinski fakultet, Farmacija, Poliklinika, Pasterov zavod, stara Specijalistička klinika, Kuhinja i Apoteka.
  • ms

    10.10.2018 13:50
    nega
    Nadam se da ce sa tim resiti i problem tople vode. Tri godine nepokretne pacijente negujemo tako sto vodu grejemo u kuvalu za kafu. Broj lezecih pacijenata je uvek preko 15 na odelenju. Samo da gradjani znaju na koji nacin im se kupaju clanovi rodbine koji se usled bolesti zateknu na neurologiji. Mislim da tople vode nema ni na Psihijatriji , posto smo ista zgrada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti