Dositejeva ulica dobija novu rasvetu

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je tender za tehničku dokumentaciju javnog osvetljenja Dositejeve ulice.
Dositejeva ulica dobija novu rasvetu
Foto: 021.rs
Predviđeni su novi kandelabri od Kisačke do Temerinske ulice (350m).
 
Postojeće osvetljenje u ulici je velikim delom nefunkcionalno. U poslednje vreme u ovoj ulici u starom jezgru grada izgrađen je čitav niz stambenih zgrada veće spratnosti, a tu su ranije bile pretežno prizemne kuće, pa je demontirano osvetljenje koje je ranije, u većoj meri, bilo na vazdušnoj mreži i na fasadama stambenih objekata.
  • ...

    16.11.2018 20:34
    A MARKA MILJANOVA za lom nogu
    Trotoari su idealni za polomiti noge. Vreme je da se strucnjaci upoznaju sa pojmom "trotoar".
  • -.-

    16.11.2018 17:29
    -.-
    Svakodnevno prolazim Dositejevom, noću se možeš polomiti zbog neosvetljenosti, jednako kao i danju zbog loših staza i puta. Da nije bilo letošnjeg skandala sa investitorom zbog kojeg je došlo do urušavanja stanova, kada je radi uviđaja po mraku izašla policija, Ugzi ne bi ni znao gde je u Novom Sadu Dositejeva.
  • x

    16.11.2018 15:38
    y
    ok osvetljenje, a šta ćemo sa trotoarom?
    i u dositejevoj i u cvijićevoj, ko god je probao da se probije u kolicima preko trotoara zna za jadac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.