FOTO: Obucite celu porodicu u "LC Waikiki" prodavnici u Promenadi

Vodeći turski modni brend "LC Waikiki" otvorio je danas u TC Promenada treću prodavnicu u Novom Sadu.
U pitanju je najprostranija prodavnica ovog brenda, smeštena na dva sprata i obuhvata najširu ponudu do sada. 
 
Aktuelna zimska kolekcija sadrži najrazličitije modele jakni, kaputa, obuće, džempera, pantalona, torbi, ali i toplih zimskih kapa, šalova, rukavica.
Novosađanima je na raspolaganju modna kolekcija za celu porodicu i sve uzraste. Uz širok asortiman garderobe, od odeće za bebe, decu i tinejdžere, do kolekcija za žene i muškarce, ponuda je proširena kolekcijom za trudnice.
 
 
Regionalni menadžer "LC Waikiki" Goran Simonović uz cene pristupačne građanima Srbije, izdvaja visok kvalitet i moderan dizajn.
 
"Ovo je naš najveći objekat u Novom Sadu i samim tim je asortiman znatno proširen. Potrošače očekuje dobra kupovina, svako će moći da pronađe nešto što mu odgovara. Poznato je da se kod nas cela porodica povoljno može obući, a izdvajamo kolekciju za trudnice, što nije često na tržištu", objašnjava regionalni menadžer.
 
Proširena je i ponuda dečije kolekcije, od stvari za bebe, srednji uzrast, do odeće za tinejdžere.
 
"LC Waikiki" pripremio je akciju povodom otvaranja: uz tri kupljena artikla, četvrti se dobija na poklon. Za najmlađe je pripremljen poseban program u vidu zabave uz klovna i popularno oslikavanje lica.
 
Osim u Promenadi, prodavnice "LC Waikiki" u Novom Sadu se nalaze u Tržnom centru Big i u Merkatoru. Ovo je 24. prodavnica ovog modnog brenda u Srbiji.
  • kimi

    18.11.2018 02:02
    Ha .. jos samo trebas da imas para, da bi mogao da imas porodicu (a da ne moras da molis nekog da ti zajmi pare ili neke organizacije da ti pomazu) ,PA da imas para i da pazaris, i milina ....


  • Bora

    15.11.2018 23:57
    Za Laloša
    Lalošu, nauči da čitaš.
    Lepo ti sve piše u tekstu.
  • Laloš

    15.11.2018 18:21
    A mi koji nećemo da rizikujemo život odlaskom u promenadu jel ima još negde da se kupe Waikiki?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti