Večeras u Sinagogi koncert učenika predstavljenih na bilbordima širom Novog Sada

Koncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine bili predstavljeni na bilbordima u okviru projekta "Učim+Znam=Vredim", održaće se danas u Sinagogi.
Publika će imati prilike da čuje Hor Osnovne škole "Đura Daničić", hor Osnovne muzičke škole "Josip Slavenski", hor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" kao i soliste muzičkih škola "Isidor Bajić" i "Josip Slavenski".  
 
Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada na muzičkim takmičenjima u godini za nama.
 
Svi učenici koji će učestovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji "Učim+ Znam=Vredim" čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka
 
Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada.
 
Koncert će početi u 19 časova. Ulaz na koncert je besplatan
  • Prave vrednosti

    21.11.2018 02:01
    Znanje za zvanje
    Dragi mladi ljudi,
    Vi ste ponos Vaše škole, vršnjaka, roditelja.. Grada ..
    Kao što rekoh u naslovu vaše Znanje je za Vaše buduće Zvanje. Učite, budite marljivi i vredni i ostvarenje vaših snova je izvesno.
    Bravo!
  • Iva

    20.11.2018 23:31
    Koncert
    Koncert je bio prelep!!! Toliko talentovane dece iza kojih stoji ogroman trud, rad i naravno talenat.
    Steta sto Sinagoga nije bila puna...
  • Deda Ratko

    20.11.2018 16:55
    Ljubi vas deda Ratko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti