FOTO: Trg republike "preimenovan" u Trg Republike Vojvodine

Nepoznati počinioci u toku prethodne noći ulične table sa imenom "Trg republike" prelepili su plakatima "Trg Republike Vojvodine".
 FOTO: Trg republike "preimenovan" u Trg Republike Vojvodine
Foto: 021.rs

Ovi natpisi su isti kao i originalne table i ispisani su ćirilicom, a većina je dočekala jutro i nije bila pocepana.



Preimenovanje Trga republike u Trg republike Vojvodine verovatno predstavlja reakciju na dešavanja u Novom Sadu od proteklog vikenda. Naime, juče su na ovom trgu predsednik Republike Aleksandar Vučić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u prisustvu građana i drugih političara otkrili spomenik kralju Petru I Karađorđeviću. Spomenik je otkriven povodom 100 godina od završetka Prvog svetskog rata i priključenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Ovo nisu prvi plakati koji su se pojavili proteklih dana. U subotu ujutro u više naselja po Vojvodini, pa i u Novom Sadu, osvanuli su plakati na kojima je pisalo "Posle 100 godina i Hong Kong je rekao doviđenja". Plakate je potpisala organizacija Mlada Vojvodina, a potpis je ilustrovan nazivom organizacije i zvezdom petokrakom. Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim akcijama.

  • V

    02.12.2018 17:36
    @@Vojvođijanac_IQ0
    Vi ste taj koji je podneo falsifikat da "ne vidim prostake" iako sam prethodno eksplicitno napisao suprotno. "Sine", ti si taj koji je neargumentovano zalajao.
    Može, idemo dalje. Na ukazivanje da lažete sa sve citatom, nastavljate da besmisleno i uzaludno branite svoju laž i falsifikat, ne posedujete jednu od osnovnih sposobnosti mentalno stabilnih lica da priznate kad pogrešite iako je sve dato crno na belo, već se dalje zaglibljujete u sopstvene laži. Tipično ponašanje "prosečnog vojvođijanca" koji laži i obmanu ceni onda kada mu tako odgovara dok glumi moralnu veličinu.
    Idemo i dalje - usled takvog ponašanja koje ste sami i bez ikakve fizičke prinude javno ispoljili sam vam preporučio psihijatrijsko lečenje jer ne spada u ponašanje zdravih lica. Razumem da ste nesposobni i naučeni da diskusiju vodite lajanjem naspram argumentima, imali ste punu slobodu da svoj "dobronameran" savet obrazložite ali ste nažalost za to previše glupi te ste svoje pisanje sveli isključivo na lajanje, kojim se štaviše ponosite.
    Vama treba da je drago zato što živite u ovakvoj nesređenoj državi koja vam dozvoljava da se ponašate ovako kako se ponašate svakodnevno na ovim stranama na kojima širite mržnju i netrpeljivost prema građanima koje paušalno etiketirate. Ja vas međutim nikako neću "zaobilaziti", ignorisanje bujajućeg neofašizma, društvenog šljama i mediokriteta mi nije na repertoaru i za svako lajanje budite spremni na repliku kakvu zaslužujete. Žao mi je što ste glupi.
  • /

    29.11.2018 20:45
    /
    @G
    evo ti nacrtano posto ne moze drugacije da ti se objasni

    https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46714335_10216534053557887_3762361093251399680_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeEncFyNhvM1i1BYJbuuPrSBHMyCVfAFuy1fRi9O2Ki2HpA1es6aE5X96MkorpvXdfkzH0Sh0J-tfS6XYHjz3IwIgJbfzTnopfyxU927MW9Sxw&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&oh=31c3c7ca1241cd933e365f4b2890398c&oe=5CA2BA5E
  • @Vojvođijanac_IQ0

    29.11.2018 19:34
    svakoj neobrazovanoj budali da nekažnjeno laje - pa ti bi i da kaznjavas sine? kreni od sebe...idemo dalje

    usađenim pogrešnim vrednostima i pretvaraju se u nefunkcionalne članove društva koji radije cene neistinu, falsifikate i laži od istine.... odlican opis prosecnog patrijote, hvala puno, idemo dalje

    bez odlaganja posetite i izabranog lekara i zatražite uput za psihijatriju,...to ja tebi od srca preporucujem, postovani gospodine...idemo dalje

    Veoma žalim što delim ovu državu sa vama....i ja veoma zalim ali me niko pitao nije sta hocu,

    znas, treba da ti je drago i da kazes hvala sto te neko i udostoji komentara, jer ako nisi primetio, svi te kuliraju i zaobilaze ovde, znajuci s kim imaju posla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti