FOTO: Kids cinestar - bioskopska sala s toboganom, igrama i modifikovanim nivoom zvuka

Kids Cinestar je novi projekat bioskopa Cinestar, a u pitanju je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci.
Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, živopisnih vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled manje vidljivih, ali jednako važnih detalja.
 
Kids Cinestar sala ima 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti je "child frendly", s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali će trajati 20 minuta pre projekcije filma. U prostoru za igru, koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.
 
Ovim novim projektom, Cinestar bioskopi će koncept "Family friendly cinema", koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.
 
Direktor kompanije "Cinestar Cinemas Srbija" Zoran Savić kaže da filmska avantura u Kids cinestar dvorani počinje igrom. 
 
"Cinestar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata, od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnog vikenda, do najnovije kartice Family club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice, itd. Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Već imamo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvi smo ga predstavili u Srbiji, ali i u regiji. Sve je urađeno da se najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji osećaju prijatno - od predivnog kafe bara za roditelje odmah ispred dvorane, do toaletnog prostora, sve je na dohvat ruke", navodi Savić.
 
Svečano otvaranje sale je u subotu, 1. decembra u 11 časova u TC BIG.
 
Karte za dečju bioskopsku dvoranu Kids Cinestar možete kupiti na blagajnama bioskopa i OVDE.
 
Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Za drugi kvartal sledeće godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.
 
  • Nina

    02.12.2018 18:42
    Bili moji sa unukom.
    Kazu prelepo!
    A tek tobogancic da savlada strah !
    Lepo i u veselim bojama ,kakva su nam deca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.