Planule karte za Balaševićev koncert na Spensu

Karte za koncert novosadskog kantautora Đorđa Balaševića na Spensu, 19. januara, planule su veoma brzo, a red u kojem su Novosađani čekali svoju kartu bio je poprilično dug.
Planule karte za Balaševićev koncert na Spensu
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, u Gigstix se mogu još naći samo one najskuplje VIP karte, kao i manji broj za stajanje u parteru, dok je ostalo sve prodato na šalteru, odnosno preko interneta.

Da će karte biti rasprodate videlo se još rano prepodne kada su se ispred šaltera Gigstix-a u Pariskom magazinu počeli okupljati prvi zainteresovani građani, a već oko 11 časova, sat vremena pre prodaje u redu ih je bilo oko 300.

Kada je u podne počela prodaja, red se rastegao do ulaza u tržni centar Bazar, a na interet stranici je čekalo i do 2.000 zainteresovanih.

Bez veće gužve i guranja karte su se prodavale pa ih oko 14 časova više nije bilo.

Podsetimo, Balašević tradicionalno pre i posle Nove godine održava koncerte u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima na prostoru bivše Jugoslavije.

  • Kaćanka

    15.12.2018 15:20
    Bila dva puta na njegovom koncertu, jednom u pozorištu......čuj koncert a sediš.......sve sam nobles.... on petnaesti put prica iste viceve....svi se smeskaju.. samo tapšanje, paljenje upaljaca....na Spensu drugi put.... ko na komemoraciji....lepše mi bilo sa peračima ulica u centra grada pošto mi je bio otišao zadnji bus za Kać....
  • pedja

    14.12.2018 02:24
    @Del Potro
    "Kupio"

    Hvala sto si mi dao do znanja da si kupio kartu.
    Ova kardinalna cinjenica bitno ce uticati na daljni tok mog zivota .
  • Jbt

    13.12.2018 21:46
    E jesmo mi volovi.. dajemo im na značaju, a oni samo trpaju pare u džepove..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti