Oftalmolozi Doma zdravlja na Limanu u nedelju pregledali 77 Novosađana

Oftalmolozi Doma zdravlja na Limanu IV pregledali su juče, 16. decembra više od 70 Novosađana.
Oftalmolozi Doma zdravlja na Limanu u nedelju pregledali 77 Novosađana
Foto: 021.rs
Od 8 do 16 časova oftalmolozi su pregledali 77 građana, od čega je bez zdravstvene knjižice bilo sedam pacijenata. Od ukupnog broja pregledanih kod 17 građana su detektovani patološki nalazi, dok je kod drugih pacijenata zabeležen problem sa dalekovidošću i kratkovidošću. 
 
U pitanju je akcija koja je juče organizovana u celoj Srbiji, pa između ostalog i u zdravstvenim ustanovama u Novom Sadu.
  • novosađanin

    17.12.2018 17:38
    brojevi
    Slažem se da su doktori oftamologije trebali biti nedeljom u svojim toplim domovina kao i svi ljudi.. Kamo lepe sreće da ove akcije nikada ne postanu praksa. Omogućiti svakom čoveku osnovnu zdravstvenu zaštitu u redovnom radnom programu. Hteo sam nešto da mi oftamolog pogleda, javim se na pult, ljubazno mi kažu ima te li broj? Broj? Da, trebali ste ujutro u 8 h uzeti broj i čekati svoj red. Brojeva više nema. Hvala, i doviđenja.
  • sramota

    17.12.2018 15:03
    Oftalmolozi je trebalo da budu u nedelju u svojim kucama, i sa svojom decom prave sneska, sto valjda zasluzuje svako ljudsko bice, a trebalo bi da ih ima dovoljno zaposlenih od ponedeljka do petka sa rasporedom s kojim svaki gradjanin moze da dobije svoj termin u roku od mesec dana ili manje. Ovi majmuni koji organizuju zdravstvenu zastitu ove zemlje se hvale u ovoj vesti, umesto od sramote da se sakriju.
  • /

    17.12.2018 12:33
    /
    ima tri godine kako mi izabrani lekar ceka termin kod oftamologa

    a sasvim sam siguran da sistematski pregledi zbog pridruzivanja ne podrazumevaju ove akcijske preglede, ona merenja u hotelu duga ili ono 'u vasoj ulici sprovodimo akciju'

    i ovo obesmisljavas sramoto od drzave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti