Gradiće se novi objekat u Kineskoj četvrti

Novosadska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove sagradiće u Kineskoj četvrti jednospratnicu sa potkrovljem umesto postojećeg prizemnog objekta od više stotina kvadrata, saznaje 021.rs.
Gradiće se novi objekat u Kineskoj četvrti
Foto: 021.rs

Rušenje postojećeg i izgradnju novog objekta koji će po etaži imati više od 300 kvadrata, koštaće 68 miliona dinara sa PDV-om i obaviće ga firme "GAT" i "AB&CO Geosystems" iz Novog Sada. Ove dve firme dostavile su bolju ponudu od firme "Tron tex", koja je ponudila oko tri miliona dinara višu cenu.

U konkursnoj dokumentaciji Uprava nije navela koji će tačno postojeći prizemni objekat u Kineskoj četvrti biti uklonjen, dok se s druge strane navodi da će ta nova zgrada služiti za potrebe Kulturne stanice 3 koja će biti u sklopu projekta Evropska prestonica kulture 2021.

Iz tenderske dokumentacije se vidi da će jednospratnica imati nekoliko prostorija, toalete, čajnu kuhinju, krovnu terasu i lift, a moguće je da će se koristiti kao kancelarijski prostor.

  • Nemanja

    22.12.2018 12:58
    @laca

    Ruglo Novog Sada su splavovi, Promenada, Pupinova palata i retardirane kvazi-starogradske kafane u kojima se sluša Jala Brat. Kineska četvrt je utočište za normalne.
  • PERICA####

    20.12.2018 17:36
    A,izgleda če još Starije!
    i imaće Lift!Do Prvog!
  • Nemanja

    20.12.2018 12:49
    Nije nego
    GAT nije novosadska firma nego bosanska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti