Otvara se deo Keja koji je bio zatvoren za saobraćaj zbog izgradnje mosta

Deo saobraćajnice duž Beogradskog keja koji je bio blokiran zbog izgradnje novog drumsko-železničkog mosta, biće otvoren za saobraćaj u petak, 28. decembra.
Otvara se deo Keja koji je bio zatvoren za saobraćaj zbog izgradnje mosta
Foto: 021.rs
To je za 021.rs potvrdio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Kako kaže, to će doprineti smanjenju gužvi, ali otvaraju se prostor i za nove rekonstrukcije. 
 
"To nam omogućava da krenemo u rekonstrukciju saobraćajnica ulica na Podbari, u Almaškom kraju. Grad i Pokrajina će obezbediti 150 miliona dinara, svako po pola, za Ulicu Marka Miljanova. Izdvojili smo još 100 miliona dinara za druge ulice na Podbari da se rekonstruišu. Posle Podbare spremamo projekte za Salajku da krenemo da je rekonstruišemo", kazao je Vučević.
 
Deo Beogradskog keja bio je zatvoren od 2013. godine. Prvobitan plan je bio da bude zatvoren na dve godine, ali je to potrajalo do kraja 2018. 
 
Beogradski kej je bio zatvoren najpre zbog izgradnje drumsko-železničkog mosta, a nakon njegovog otvaranja, bilo je potrebno demontirati most "Boško Perošević".
  • Djole

    06.08.2019 12:45
    I opet ga zatvorise
    Opet zatvorili saobracajnicu ispod Zezelja!?! Preko 20 godina smo cekali na Zezelja, a sada imamo most ali nemamo uredjene pristupne puteve!?!
  • Zoki021

    29.12.2018 15:10
    put
    Hvala dragom Vođi što nam je omogućio da imamo put.Njegovom velikom brigom i najvećim snagama je Novi Sad ponovo postao grad kakav nikada u povijesti nije bio!! Niču ogromne zgrade na svakom ćošku,gde je nekad bilo zeleno sad je beton,a gde je ilo igralište sada je zgrada i parking. Gde je nekad bila škola ,sada je crkva !! Tamo gde su lekari ,sada su popovi i crkvena zvona.Jedno veliko Hvala dragom Vođi!!
  • MarkoNS

    28.12.2018 18:58
    @realista
    Za tvoju informaciju, pesma 1000 godina nema veze sa Muminom; pesma je od Partibrejkersa - stvar opšte kulture, naravno...
    A i za ostalo što si napisao si dobio lajkova taman koliko si zaslužio.
    Aj` po sendvič, pa u spavanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti