BIG šoping centar nagradio sto milionitog posetioca

Više od 100 prodavnica, sjajni kafići i restorani, kao i savremeni bioskop, neki su od razloga zašto posetioci tradicionalno najviše vole kupovinu u BIG šoping centru.
Nakon pet godina uspešnog rada, u sredu, 16. januara, zabeležena je i 100.000.000. poseta BIG-u. Novosađanka Ivana Zrilić imala je najviše sreće i upravo je njena poseta bila jubilarna i osvojila poklon vaučer na 50.000 dinara.
 
"Ovo je pravo iznenađenje. Došla sam u kupovinu sa sinom Filipom i uopšte nisam očekivala ovako nešto. Veoma sam srećna što sam baš ja osvojila nagradu za sto milionitu posetu. Nagradu ćemo sa zadovoljstvom potrošiti, a zahvaljujući odličnom izboru u tržnom centru to neće biti teško. Hvala BIG-u na ovom prelepom iznenađenju. Želim im još mnogo godina uspešnog rada, a mi ćemo nastaviti da dolazimo i ubuduće", rekla je dobitnica Ivana Zrilić.
 
U BIG-a kažu da je ovo tek početak iznenađenja za posetioce u ovoj godini, pored brojnih koncerata i zabavnih događaja koji se organizuju u šoping centru. 
 
Da podsetimo, svi ljubitelji zimskih čarolija ispred centra na raspolaganju imaju veliko klizalište, svakog dana od 10 do 22 časa.
 
Oni koji nakon kupovine više vole da se zabave uz kvalitetnu nacionalnu kuhinju i muziku, mogu da posete i novootvoreni restoran "Nacionalna klasa by Vojvodina".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti