Objavljena konačna rang lista za zakup 276 stanova u Veterniku

Objavljena je konačna rang lista građana koji imaju pravo na zakup stana u Veterniku, sa mogućnošću kupovine.
Objavljena konačna rang lista za zakup 276 stanova u Veterniku
Foto: 021.rs
Preliminarna rang lista je objavljena još krajem 2017. godine, ali su prijavljeni imali pravo žalbe.
 
Stanovi za izbegle iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine grade se u Veterniku, njih 276. Izgradnja je počela u avgustu prošle godine, a rok za završetak radova je 15 meseci, odnosno trebalo bi da budu gotovi do kraja ove godine.
 
Vrednost potpisanog ugovora o izgradnji stanova je više od 6,3 miliona evra bez PDV-a. Radove izvode "Gradina" iz Beograda i "Inobačka" iz Novog Sada. Novac je obezbeđen najvećim delom iz donatorskog fonda Regionalnog stambenog programa, u kojem je glavni donator Evropska unija. 
  • Minja

    29.09.2021 09:53
    Stanovi za izbeglice
    Komentari su potpuno besmisleni!
  • Zora

    22.07.2020 08:15
    Kako se prijavuti na listu?
    Vec tri godine pokusavami da se prijavimo na spisak za dodelu stana ali bezusoesno! A onda idjednom podela toliko stanova???
  • Mila

    18.07.2019 07:54
    Raspodela stanova
    Kako mogu da znam kada je raspisan konkurs i gde je raspisan. Odjednom čujem na TV da je raspodeljeno toliko i toliko stanova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti