Požar kod Ležimira na Fruškoj gori

U granicama Nacionalnog parka Fruška gora kod Ležimira u toku je gašenje požara koji je izazvan ljudskim faktorom, saopštili su iz JP "Nacionalni park Fruška gora".
Požar kod Ležimira na Fruškoj gori
Foto: 021.rs
Iz Nacionalnog parka Fruška gora apeluju na građane da povedu računa o životnoj sredini i da ne pale baštenski otpad bez kontrole i nadzora.
 
"Štete su izuzetno velike, pojačana je kontrola na terenu i svi počinioci biće oštro kažnjeni", upozorili su iz Nacionalnog parka Fruška gora.
 
I u nedelju u popodnevnim časovima zbog ljudske nepažnje buknuo je požar na području Bukovca u kome je izgorelo oko tri hektara prizemne vegetacije.
  • Upitnik

    05.03.2019 07:27
    Vidiš ti to, a zli jezici pričaju da požari baš imaju veze sa Nacionalnim parkom, jer se tako zamaskira šteta koju oni prave sečom...Svakakvih ljudi ima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti