Novosadskoj "E-gimnaziji" pet zlatnih medalja i pehar Novosadskog sajma

Novosadska "E-gimnazija" dobila je pet prestižnih zlatnih medalja i pehar Novosadskog sajma na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja "Putokazi", koji je upravo završen u Novom Sadu.
Nagrade Sajma odnose se na profesionalna dostignuća i napretke koje je “E-gimnazija” postigla u poslednjih 10 godina, koliko postoji. Od male škole sa 10-15 učenika u Radničkoj ulici, ova obrazovna ustanova proširila je svoja interesovanja i na sport, pa je tako nastala sportska gimnazija i centar "Meridijana" na Novom naselju, ali i gimnazija u Budvi.
 
Rukovodilac sportskog centra "Meridijana", profesor Ivana Radosavljević kaže za 021 da je Sajam prepoznao dostignuća i ambicije "E-gimnazije" i odlučio da ove godine nagradi uspeh. To ustanovi mnogo znači i ne planira da stane ovde.
 
"Osim škole na Novom naselju, u sportskoj gimnaziji imamo i internat na koji smo veoma ponosni. Posebne plakete dodeljene su kako matičnoj ustanovi i sportskoj gimnaziji, tako i internatu, sportskom centru i našoj školi u Budvi. Rezultati su vrlo vidni - imamo oko 300 učenika u matičnoj ustanovi, dok je broj đaka u sportskoj gimnaziji uvećan čak 10 puta proteklih nekoliko godina", naglašava Ivana Radosavljević.
 
"E-gimnazija" ove godine je na "Putokazima" promovisala upravo sportsku gimnaziju, koja postoji četiri godine. U toku je predupis kako u sportskoj, tako i u matičnoj gimnaziji, a detalje predupisa i sve neophodne informacije možete da saznate na zvaničnom sajtu ustanove OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.