FOTO: Oko 40 pari obuće popravljeno, pa donirano novosadskim beskućnicima

Korisnici svratišta za beskućnike na Bulevaru kralja Petra dobili su 40 pari obuće zahvaljujući akciji Ekumenske humanitarne organizacije, brenda "Planika" i novosadskog obućara Miroslava Žilnika.
FOTO: Oko 40 pari obuće popravljeno, pa donirano novosadskim beskućnicima
Foto: 021.rs
Svake godine, "Planika" donira polovnu obuću iz cele Srbije Ekumenskoj humanitarnoj organizaciji (EHO), koja potom završi u rukama ljudi kojima je najpotrebnija. Kako za 021 priča Marija Pušić iz EHO, reč je o obući koja je vraćena, korišćena i rashodovana, sa sitnim oštećenjima.
 
"Skupili smo novac i popravili obuću kod obućara Miroslava Žilnika, koji je ovaj posao obavio po sniženoj ceni. Osim popravke 36 pari obuće koju smo mi doneli, i on je donirao svoja četiri para", kaže Marija Pušić za naš portal.
 
 
Obuća je danas uručena svratištu. Ovo je jedna u nizu humanitarnih aktivnosti EHO tokom godine, a o detaljima rada organizacije čitajte na zvaničnom sajtu.
 
Inače, bilo ko može u radno vreme prihvatnog centra svratiti i donirati svoju upotrebljivu odeću i obuću, na radost mnogih kojima je ovakav vid pomoći prekopotreban.
 
  • M

    13.03.2019 21:35
    Mi jednom odneli u CSR i to baš u nedelju, pa kad smo dobili po nosu, kao da smo tražili nešto a ne doneli tonu garderobe za sigurnu kuću.
  • Kaja

    12.03.2019 17:51
    @komša
    Na Bulevaru kralja Petra I, pored Centra za socijalni rad.
  • komša

    12.03.2019 13:14
    adresa
    koja je adresa gde se može doneti obuća i odeća?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti