Otvoren konkurs za spasioce na Štrandu

Udruženje spasilaca na vodi Vojvodine raspisalo je konkurs za obuku spasilaca.
Otvoren konkurs za spasioce na Štrandu
Foto: 021.rs
Zainteresovani mogu da se prijave na strandspasiocins@yahoo.com ili na telefon 064/21-49-338 i pošalju: ime i prezime, godinu rođenja, kontakt telefon.
 
Prednost imaju kandidati do 26 godina starosti, a nakon završene obuke obezbeđen im je posao na Štrandu tokom letnje sezone.
 
Broj mesta je ograničen, a prijave se šalju do 28. marta.
  • Boris

    08.08.2019 23:11
    Bivsi Spasilac
    Pre nego sto sam otisao za SAD 2008 cini mi se sam sa bratom radio kao Spasilac. To je bio vrlo ozbiljan posao na Strandu. Svi su bili vrlo strucni I bez obzira sto se zezam da je tadasnja dnevna zarada bila ko danasnjih 10 min na mom poslu, svako je posao obavljao sa ponosom. Cak nam se I skidalo od plate ako odemo sa kule bez javljanja, makar na 3 min. Odlicna ekipa. Nedostaje mi to drustvo.
  • Štrandaroš

    19.03.2019 11:21
    Štrand
    Štand je uređeno kupalište gde postoje pravila ponašanja koja treba ispoštovati, spasioci su tu da ukazuju na ta pravila. Kome to ne odgovara i kome oni smetaju, može da se kupa na neuređenim plažama tipa, Oficirac, Bećarac itd. Nije vas niko terao da dođete na Štrand, uostalom, pravila ponašanja su istaknuta na ulazu.
  • @Nije važno

    19.03.2019 10:48
    Pa posao im je da spasavaju davljenike. Nije predvidjeno da svoj posao rade tako što će sedeti i drndati telefon ili zabavljati devojčice, a onemogućiti ljudima ulazak u vodu i plivanje. A upravo to rade pomeranjem bova u plićak do struka. Nek nadju veštije spasioce ako ovi imaju problem sa plivačima, Dunav je ipak za plivanje svima nama, jer ovako kako je krenulo, za ovakve će zabraniti uopšte ulazak u vodu, tako se neće niko udaviti. I odakle uopšte ideja da se može zabraniti nekom da ide u dubinu na štrandu, jel to zakonito, jel zna neko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti