Novosađani ovog petka jedanaesti put na ulicama, ponovo se "emituje" Građanski dnevnik

Građani koji su protiv aktuelnog režima i ovog petka, 29. marta, izaći će na ulice u društvu inicijative "1 od 5 miliona" u Novom Sadu.
Novosađani ovog petka jedanaesti put na ulicama, ponovo se "emituje" Građanski dnevnik
Foto: 021.rs
Prisutnima će se ispred Srpskog narodnog pozorišta, pre protestne šetnje, obratiti balerina Bojana Leko, prof. dr Janko Veselinović i student i muzičar Nikola Sibinčić. Učesnici protesta će posle skupa na Pozorišnom trgu po jedanaesti put krenuti u protestnu šetnju gradskim ulicama. 
 
Protestna kolona će se kretati duž Bulevara Mihajla Pupina, Keja žrtava racije i Ulice Maksima Gorkog, a ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine, kao i prošlog petka, biće "emitovan" Građanski dnevnik u kojem će učesnici protesta obavestiti javnost o najvažnijim događajima u gradu i društvu, a o kojim, poručuju u inicijativi, javni medijski servisi i ostali mediji pod kontrolom režima nisu izveštavali objektivno i profesionalno, ili nisu izveštavali uopšte. 
 
Učesnici protesta biće obavešteni i o odgovoru Radio-televizije Vojvodine na zahteve koji su u ime protesta "1 od 5 miliona" u ponedeljak predati poslovodstvu. 
 
Protestnom skupu "1 od 5 miliona" u Novom Sadu i ovog petka će se pridružiti novosadski studenti, koji se okupljaju kod fontane ispred studentskog doma "Slobodan Bajić" u 17 časova. Sa studentima će biti profesorka Filozofskog fakulteta dr Bojana Bodroža i njen kolega sa istog fakulteta prof. dr Vladimir Mihić, a posle okupljanja i razgovora u Kampusu, svi zajedno će se pridružiti centralnom protestu na Pozorišnom trgu.
 
Okupljanje na Pozorišnom trgu počinje u 18 časova. Kako je bilo proteklog petka saznajte OVDE.
  • Lilly

    28.03.2019 11:51
    Dokoni žutaći
    Par stotina žutih neradnika.
  • Mršavi

    28.03.2019 02:14
    Šetnja
    Nisam odustao od šetnje!

    Šetaću Kejom...

    A da slušam kojekakve zgubidane, e to neću...

    Tanko, jako tanko i jako slabo...
    Nema tu energije, nema snage, nema EFEKTA!

    Još mnogo vode treba da protekne Dunavom da bi narod konačno shvatio da sa ovakvom vlašću ne može da se polemiše u rukavicama i preko mikrofona...
    Ali šta ćemo kad smo kilavi...
    Takvi smo, kakvi smo... Ovakvu vlast i zaslužujemo!
  • Nepotizam

    27.03.2019 22:18
    Jeste
    Preletanja počela.
    Protestvujem, za svaki slučaj. Ostali iz mog klana ne, pa ćemo se štititi. Jedna strana će biti pobednička!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti