FOTO: Sentandrejski most gotov u narednih nekoliko dana

Rekonstrukcija Sentandrejskog mosta trebalo bi uskoro da bude gotova, jer se upravo sprema njegovo asfaltiranje.
FOTO: Sentandrejski most gotov u narednih nekoliko dana
Foto: 021.rs

Kako se danas uverio reporter 021.rs, rok za završetak radova do petka, 29. marta teško da će biti ispoštovan, ali kako se može videti na licu mesta, završeni su svi veći radovi, i sada se priprema teren za asfaltiranje. To znači da bi most trebalo da bude završen i prohodan za saobraćaj u narednih nekoliko dana.

Podsetimo da je Sentandrejski most počeo da se popravlja prošlog marta sa rokom od šest meseci, ali je usledilo nekoliko odlaganja završetka radova i pomeranje rokova, tako da će na kraju biti završen nakon 380 dana. Radove je izvela firma "Srbijaautoput", a platili su ih Grad Novi Sad i Putevi Srbije. Ukupna vrednost radova, nakon više aneksa, smanjenja i potom povećanja vrednosti, na kraju će ostati na otprilike početnom nivou od 66,9 miliona dinara bez PDV-a.

Sentandrejski most je sagrađen 1964. godine, dug je 195 metara i višee od decenije se čekalo na njegovu popravku. Rekonstrukcija mosta je bila potrebna i zbog toga što uskoro sledi gradnja novog mosta, njegovog "brata blizanca", s time da će oba u budućnosti služiti kao jedna trasa Sentandrejskog puta, saobraćajnice koja se upravo proširuje u pravcu ka autoputu.

  • Mr M

    30.03.2019 07:09
    Ne znam samo sta ce kada sa te 4 trake dodju do autoputa. Tamo nema mesta za petlju posto i sa strane prema Rodicu postoji Temerinska petlja od koje nema.mesta za jos jednu petlju. Jedina korist ce biti brzi protok pod uslovom da stoka ne parkira u levu traku sa sva cetiri zmigavca
  • Ljubiša

    29.03.2019 15:10
    Aprilili
    Zašto samo april u Beogradu pa može i u N. Sadu
  • Rape

    28.03.2019 23:41
    A ostatak puta koji se nadovezuje na put? Hahahaha... kakvi šibicari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.