Prva prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu na platou Spensa

Prva prolećna Cvetna pijaca održaće se danas i sutra, 5. i 6. aprila, na platou kod Spensa.
Prva prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu na platou Spensa
Foto: 021.rs
Cvetne pijace organizuje Pokret gorana Novog Sada sa ciljem da svi na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje vrtova, balkona i domova. 
 
Svoje proizvode predstaviće oko 60 proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, 15 proizvođača meda i hrane, kao i nekoliko izlagača proizvoda umetničkih zanata.
 
Takođe, u subotu će se održati i radionica "Sasvim prirodna subota" za najmlađe Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10:30 časova. Program "Sasvim prirodna subota" je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.
 
Sledeća Cvetna pijaca je 12. i 13. aprila.
  • Branko

    05.04.2019 00:43
    lepota
    to se trazi u ovom izgubljenom gradu, da nam ulepsa dan i osvezi nasa nadanja da ipak moze da bude bolje. Pozdrav goranima na ovako lepoj manifestaciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti