Deo urbanističkog plana za Adice ponovo na javnom uvidu

Deo Nacrta plana detaljne regulacije Adica ponovo se nalazi na javnom uvidu i to 15 dana.
Deo urbanističkog plana za Adice ponovo na javnom uvidu
Foto: 021.rs
Nacrt plana je moguće pogledati do 12. aprila, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Deo plana koji je na uvidu moguće je pogledati u prizemlju poslovne zgrade "Urbanizma", u Mesnoj zajednici "Adice" u Sime Šolaje 2a i u Mesnoj zajednici "Veternik" u Ive Lole Ribara 1a u Veterniku.
 
Primedbe na delove nacrta svi zainteresovani mogu da dostave pisanim putem Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove u Radničkoj 2 do 12. aprila.
 
Javna sednica Komisije za planove, na kojoj će se razmatrati prispele primedbe, održaće se po završetku ponovnog javnog uvida, a informacije o datumu i satnici biće poznate naknadno.
 
Više o planovima za Adice u narednim godinama čitajte u našem tekstu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti