Direktorka Kanala 9 tri dana štrajkuje glađu, nadležni ne reaguju

Direktorka novosadske tv stanice Kanal 9 Maja Pavlović već treći dan štrajkuje glađu i do sada je još niko od predstavnika države nije kontaktirao.
Direktorka Kanala 9 tri dana štrajkuje glađu, nadležni ne reaguju
Foto: 021.rs

Ona je štrajk glađu započela nezadovoljna time što državni organi ni posle godinu dana nisu ništa uradili da se reše različiti problemi koji onemogućavaju redovno poslovanje i rad ove televizije. Štrajk glađu je nastavak prošlogodišnjeg koji je trajao devet dana, a koji je prekinut kada je Kanal 9 ponovo bio u etru. Međutim, zahtevi u vezi sa naknadama SOKOJ-u i OFPS-u i drugi - nisu rešeni.

U razgovoru sa novinarima 021.rs Maja Pavlović je navela da jedino pije vodu i da je za sada dobrog zdrastvenog stanja, a da poziva predstavnika države nije bilo jer verovatno smatraju da prekratko gladuje.

"Niko nije reagovao i nisam nigde videla neku izjavu da je neko nešto rekao. Nisu me zvali i ni na koji način nišu pokušali da stupe u kontakt sa mnom. Mislim da je možda tri dana malo, čekaju da li ću duže izdržati u ovoj odluci, pa će onda smatrati da je vreme da me pozovu", navela je direktorka Kanala 9 za 021.rs.

Ona je dodala da je njen osnovni zahtev sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i predsednicom Ustavnog suda Vesnom Ilić Prelić kako bi mogla da iznese svoje probleme i apeluje na njih da utiču na svoje podređene da rešavaju postupke i poštuju zakone.

Maja Pavlović se zahvalila svim medijskim udruženjima i kolegama koji su je podržali i dodala da joj ta podrška mnogo znači u ovim trenucima.

  • Bujke

    20.04.2019 20:36
    Namcor
    Nisam znao da ta tv još uvek radi
  • Tomo

    19.04.2019 08:03
    @ qoui
    Slazem se, ali ako zatvoris previse vrata moze biti nezgodno ...
  • Pravnik

    18.04.2019 12:53
    A da radna inspekcija malo pročešlja Kanal 9?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti