Završena grejna sezona u Novom Sadu

Grejna sezona u Novom Sadu danas je zvanično završena.
Završena grejna sezona u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Kako su za 021 potvrdili u Novosadskoj toplani, grejanje je prestalo jer je zvanično izmerena temperatura spoljašnjeg vazduha u periodu od 19. do 21. aprila u 21 čas bila viša od 12 stepeni.

Portparolka Toplane Ivana Stanimirović za 021 kaže da će u narednom periodu početi rekonstrukcija i priprema sistema za narednu grejnu sezonu.

"Grejna sezona 2018/2019. počela je 5. oktobra i trajala je ukupno 199 dana. Sada počinje priprema za remont i druge radove na delovima toplifikacionog sistema. I naše korisnike savetujemo da letnje mesece iskoriste za radove na kućnim instalacijama", navodi Stanimirović.

Ona je dodala i da je tokom ove sezone bilo je manje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju sa prethodnim godinama, a takođe je zabeležen i značajno manji broj reklamacija građana.

Kako je objasnila, visokom stepenu zadovoljstva korisnika uslugama u najvećoj meri doprineli su obimna rekonstrukcija vrelovodne mreže širom grada tokom leta 2018. godine.

  • Marko

    22.04.2019 21:13
    Bravo
    Grejanje je bilo dosta dobro, uz male zamerke. Previse grejete kad je napolju toplo, ostavite taj deo energije za hladnije dane. Recimo kad je napolju +10c u stanu je +25c ali zato kad je u napolju -10c vi isporucujete +20c toplote. Fali vam finog stelovanja a to je zato jer monteri rade privatno u radno vreme. Ne znam cija je zgrada u Danila Kis (br33?) ali po celo radno vreme stoji parkiran Toplanin auto i majstori rade nesto, vec par godina svaki radni dan za redom. To je nedopustiv javasluk.
  • alalvera

    22.04.2019 21:07
    SLEDEĆE ZIME,JOŠ 10%CENA DOLE
    Bitičenam još toplije!
    Znam,to ona prošla vlast nabildovala cene!
  • Kiki

    22.04.2019 15:20
    Meni nikad bolje grejanje nije bilo
    Bravo samo nastavite tako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti