Veče novosadske muzike sa Varnjuom danas u Radio kafeu

Veče novosadske muzike sa voditeljem Radija 021 Ivanom Varnjuom, održaće se danas, 25. aprila, u Radio kafeu (Miletićeva 45).
Veče novosadske muzike sa Varnjuom danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Pesme La strade, Laboratorije zvuka, Pekinške patke, Boya, Vojvođanskog bluz benda, Love Huntersa, Sing sing singersa, Atheist rapa, Neoplanti, Obojenog programa i mnogih, mnogih drugih, puštaće se u četvrtak u novosadskom Radio kafeu. 
 
Prvo veče muzike u Miletićevoj 45 jedan je od događaja kojim Novosađane zagrevamo za koncert "Novosadska kultura sećanja", koji će se održati krajem maja. 
 
"Slušaćemo istoriju novosadskog rokenrola od prvih električarskih surf-rok sastava, kao što su Detlići, preko hardroka sedamdesetih, koje je obeležio bend Cvrčak i Mravi, sve do novotalasnih i avangardnih eksperimenata Laboratorije i Lune. Nećemo zaboraviti ni hitove koji su nastali na obali Dunava tokom politički mračnih i umetnički plodnih devedesetih, a osvrnućemo se i na modernu novosadsku muzičku produkciju", poručuje domaćin večeri Ivan Varnju.
 
Kroz melodiju i stihove prisetićemo se svih onih koji su obeležili važnu epohu Novog Sada, ali ćemo podsetiti da postoje oni koji i dalje, uprkos svemu, stvaraju u ovom gradu.
 
Događaj počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan. 
  • MS

    22.04.2019 22:37
    Zmijanje-Drina-Morohalom-EP
    Ožeži precedniče Vanjur!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti