FOTO: Obradujte mališane za Uskrs nagradnim vaučerima u Promenadi

U susret najradosnijem prazniku, neizostavni deo su paketići za najmlađe i kreativna uskršnja dekoracija.
FOTO: Obradujte mališane za Uskrs nagradnim vaučerima u Promenadi
Foto: 021.rs
Farbanju jaja i takmičenju u tome čije je najjače, najviše se raduju deca, a posebno ih čini srećnim i Uskršnji zeka, koji im ostavlja paketiće.
 
Tome su se posvetili i u šoping centru "Promenada" i obezbedili široku ponudu uskršnjih kombinacija i ideja za što šarenije paketiće, ali i druge "uskršnje đakonije".
 
Uz to, opcije za ukrašavanje doma, praznične trpeze, ali i pokloni za najdraže, one malo starije, mogu se naći na ovoj popularnoj šoping destinaciji.  
 
Sve ovo razlog je da zakoračite u uskršnju kupovinu, a "Promenada" je pripremila vredne nagrade.
 
Prvih deset kupaca koji od srede, 24. aprila, do subote, 27. aprila obave kupovinu u iznosu od najmanje 3.000 dinara u sledećim radnjama: Univerexport, Vitapur/Svilanit, Orient Emporium, Novolux, Mini Home, Top Shop, DexiCo Kids, Jungle Baby, knjižari Vulkan, Pertini Toys ili Maison Marasil, biće u prilici da dobiju nagradni vaučer u iznosu od 3.000 dinara, za kupovinu u istoj radnji.
 
"Ovo je doba darivanja, tako da smo odlučili da nagradimo posetioce šoping centra vaučerima za dodatnu kupovinu. Od 24. do 27. aprila, svakog dana od 14 do 20h će prvih deset kupaca koji donesu račun iz navedenih prodavnica, imati priliku da odgovore na nagradna pitanja i na taj način osvoje poklon vaučer", navode za 021 u upravi Promenade.
 
Više informacija o pravilima i uslovima učešća u Uskršnjoj aktivaciji, možete pronaći na veb-sajtu šoping centra "Promenada".   
 
Posebna pogodnost je to što je u susret prazniku, u navedenim prodavnicima određen asortiman već na sniženju. Tako je Novolux, u kojem možete naći sve za kuću, pripremio uskršnje popuste od 10 do 50 odsto tokom aprila, dok u Univerexportu poručuju da "dok ne stigne Uskršnji zeka, ponuda vas lepa čeka" i već sada imaju brojne akcije. 
 
U DexiCo-u, Pertiniju, Vulkanu i Maison Marasilu možete pronaći veliki izbor poklona kojim možete obradovati svoje mališane. 
 
Kako sve možete ukrasiti dom, uz široku ponudu kućne dekoracije, koje su najbolje kombinacije dečijih igračaka, knjiga i ostalih poklona, saznajte direktno posetom Promenade, jer Uskršnjeg zeku treba pripremiti na vreme. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti