Država devet dana ignoriše štrajk glađu direktorke Kanala 9

Štrajk glađu direktorke novosadske televizije Kanal 9 Maje Pavlović ušao je u deveti dan, a od strane državnih organa nema reakcija.
Država devet dana ignoriše štrajk glađu direktorke Kanala 9
Foto: 021.rs

Ona je za 021.rs ispričala da se za sada oseća dobro i da nije bilo potrebe za intervencijom lekara i jedino povremeno oseća veću žeđ.

Maja Pavlović kaže da štrajk glađu nastavlja samo uzimanjem vode i da ga neće prekidati jer želi da pokaže da vlast više interesuje da meri ko je veći i ko drži kontrolu nad državnim institucijama i radnim mestima, a da ih uopšte ne interesuju građani.

"Apsolutno me ignorišu i nemam nikakav odgovor. Prošlog četvrtka sam poslala i zvanično pismo sa inicijativnom za sastanak, ali nikakav odgovor nisam dobila. Imam podršku kolega novinara i to mi mnogo znači, ali od države ni pisma ni razglednice", navodi direktorka Kanala 9.

Podsetimo da je Maja Pavlović pre 11 meseci devet dana štrajkovala glađu i da je tada uspela da izdejstvuje da se Kanal 9 ponovo nađe na etru, ali njeni ostali zahtevi do danas nisu ispunjeni. Ona je i sada u štrajku jer je nezadovoljna odnosom i ponašanjem državnih i pravosudnih organa koji, kako navodi, ne rade po zakonu, već na štetu lokalnih medija.

Osnovni zahtev sada je da ima sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i predsednicom Ustavnog suda Vesnom Ilić Prelić kako bi mogla da iznese svoje probleme i apeluje na njih da utiču na svoje podređene da rešavaju postupke i poštuju zakone.  Više o zahtevima na ovom LINKU.

  • Novosađanin

    27.04.2019 18:53
    Svi putevi vode u BG
    E pa gospodjo Majo, da vam se televizija nalazi u Beogradu mozda bi neko i obratio pažnju na vas protest i problem ali posto ste in NS-a, zabole ih patka... A jos ako uzmemo u obzir da ne pratite redovno velikog vodju tj. Malog Aleka, u njegovim pohodima... Mislim da se necete "Leba" najesti... Sorry, but Jbg!
  • ignorisanje

    23.04.2019 15:21
    sa dva kraja
    Kad su portparol Parking servisa i sama firma trpali nemilice pare u džepove gospodji Pavlović ona je ignosrisala plate zaposlenima. Kolo sreće se okreće.
  • Pavle

    23.04.2019 10:48
    Pomozite ženi
    Štrajkove glađu kao da su izmislili protivnici-neprijatelji štrajkača. Suprotno logici. Ima smisla jedino ako je neprijatelju stalo do tebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti