FOTO: Drugi pab kviz u Radio kafeu obeležila nadigravanja

Drugi pab kviz "Na jedno slovo" u Radio kafeu obeležila je jednako dobra atmosfera kao i prvi, a ovoga puta konkurencija je bila takva da su ekipe čak i posle završetka zvaničnog dela morale da se bore za nagrade.
FOTO: Drugi pab kviz u Radio kafeu obeležila nadigravanja
Foto: 021.rs
Kada su pročitani rezultati videlo se, ne samo da dve ekipe na vrhu tabele imaju jednak broj poena, već i da tri ekipe dele pobedu iz Oblasti večeri, koja, tradicionalno, donosi porodičnu picu. Za prvo mesto nadmetali su se "Tamburaški štim" i ekipa "That's what she said", a "tamburaši" su u produžecima odneli pobedu i zajedno sa njom medalje, knjige i piće na račun kuće. Pobedu iz oblasti večeri na kraju je izvojevala ekipa "That's what she said".
 
 
U kvizu je učestvovalo 11 ekipa sa po tri do pet članova, a oni su odgovarali na pitanja iz devet oblasti: opšta kultura, književnost, mozgalice, geografija, film, istorija, sport, muzika i oblast večeri (filmski posteri). Svi odgovori počinjali su slovom "R", što je takmičarima dodatno olakšalo ovaj "izazov".
 
 
I oni takmičari koji ne mogu da se pohvale osvojenim nagradama pokazali su znanje i dobro se zabavili, što je, složiće se svi "kvizomani" i "kviz masteri", zapravo i najbitnije.
 
Jučerašnji kviz, u organizaciji "Inkvizitora" bio je drugi pab kviz novog koncepta u Novom Sadu. Od drugih se razlikuje po tome što odgovori u svim oblastima počinju na isto slovo, pa je učesnicima koji se dvoume između dva odgovora lakše da se sete koji je pravi. 
 
 
Da biste učestvovali u kvizu potrebno je da imate ekipu od najviše pet članova, a najbolje bi bilo da je svaki član "potkovan" znanjem iz različitih oblasti. Broj mesta je ograničen, pa je najbolje prijaviti se unapred.
 
 
"Kviz na jedno slovo" održavaće se u Radio kafeu svakog drugog ponedeljka u 20h, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na broj 069/1000-600 ili na Fejsbuk/Instagram stranici "Pab kviz Inkvizitor".
 
Zbog predstojećih praznika sledeći kviz biće organizovan 13. maja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti