FOTO: Završena rekonstrukcija Tolstojeve ulice

Rekonstrukcija Tolstojeve ulice na Grbavici završena je nakon šest meseci.
FOTO: Završena rekonstrukcija Tolstojeve ulice
Foto: 021.rs

Radovi vredni 93,4 miliona dinara sa PDV-om su urađeni, u delu Tolstojeve od Puškinove do Hopovske ulice, u dužini od 330 metara. Posao su uradile firme firma "Put invest" iz Sremske Kamenice, "Energo pro" iz Novog Sada, "Tim cop" iz Temerina i "AB & CO Geosystems" iz Novog Sada.

Asfaltirano je oko 330 metara kolovoza, a u skoro istoj dužini su postavljene vodovodne i kanalizacione cevi, kao i 14 stubova javne rasvete.

Takođe, pre ovih radova je uređeno i 110 metara Krilove ulice, u delu od Hopovske do Tolstojeve, tako da sada ovaj deo Grabavice ima uređenu saobraćajnu i drugu infrastrukturu.

Gradonačelnik Miloš Vučević je obilazeći Tolstojevu ulicu izjavio da su radovi završeni dve nedelje pre roka i najavio dalja investiciona ulaganja u drugim delovima Novog Sada.

  • kriss

    25.04.2019 14:42
    Jos Zorana Petrovica da srede pa da ne zivimo u blatu...
  • Musa kesedzija

    24.04.2019 17:28
    Sladoled
    Jos samo da zelene povrsine budu ono sto treba da budu a ne blato prasina i ostala sranja u ovoj nakaradnoj drzavi.
  • Aleksandar Pavlovic

    24.04.2019 15:46
    Tolstojeva ulica
    Završena je kao Promenada, ali ustvari nije jer kola ne mogu da prođu...Zašto ne napišete istinu BIĆE otvorena ili otvorena je za pešake?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.