Fruškogorski maraton danas i sutra

Fruškogorski maraton, 42. po redu, održaće se u danas i sutra, 4. i 5. maja, a start trke je u 9 časova na Popovici, ispred planinarskog doma "Železničar".
Fruškogorski maraton danas i sutra
Foto: 021.rs
Direktor Fruškogorskog maratona Nenad Sudarov naveo je da svake godine pokušavaju što više ljudi da privuku ka Fruškoj gori, kako bi se ukazalo na značaj bavljenja fizičkom aktivnošću. 
 
"Manifestacija se sastoji iz dva segmenta, sportsko-takmičarski deo koji obuhvata pet takmičarskih staza sertifikovanih kod Svetske federacije u planinskom trčanju i ostalih 14 staza rekreativnog karaktera", precizirao je Sudarov.
 
On je dodao da će autobusi GSP-a saobraćati po pojačanom redu vožnju na dan starta, jer će prevoziti učesnike, dok će put od okretnice Vojinovo do Popovice u subotu, 4. maja, biti zatvoren za saobraćaj od 6:30 do 14 časova.
 
Tehnički direktor NP "Fruška gora" Konstantin Plužarević pozvao je sve zainteresovane da dođu na Frušku goru.
 
"Ujedno apelujemo da svoj otpad, a posebno plastičnu ambalažu nose sa sobom, da ne ostavljaju na stazama, kako bi sačuvali Frušku goru", rekao je Plužarević.
 
Sve dodatne informacije u vezi sa Fruškogorskim maratonom mogu se pronaći OVDE.
  • љупче ђорђевић

    06.05.2019 06:49
    и ове године,ме,нема на maрато
    нисам,очекивао,да ће толико људи,да одвоји своје време,и прочита,мо јкоментар,прво да се свима захвалим,на одвојеном, времену,а,да ли се,свидео или не мој коментар,ја то нећу да полемишем,хвала онима који су дали позитиван клик,а хвала и онима који су негативно оценили мој коментар,а њих би да обавестим,да сам ја на маратон,долазио,још давне осамдесете године прошлог века,да имам пређених више од ОСАМСТО КИЛОМЕТАРА на маратону,да сам добио,СРЕБРЕНОГ ЛАЛУ, и да сам један од ретких из мог града(који има милоне становника,и на хиљаде планинара),и сада сам ускраћен,за нове изазове,и још,на крају да додам,мој млађи син је са ЧЕТИРИ ГОДИНЕ И ДВА МЕСЕЦА,прошао мали маратон(32.км.),мислим да то довоњно показује да је неко,моју породицу одвојио од маратона, ајд" живели,и срели се на неком планинарењу.
  • љупче ђорђевић

    04.05.2019 12:40
    и ове године,ме нема намаратон
    живим у БЕОГРАДУ ,ВЕЛИКО ХВАЛА,организатору,што и ову годину прескачем,маратон(некада,сам га називао,МОЈ МАРАТОН),е,неко ко жели да угаси или направи од маратона,ЛОКАЛНИ ДОГАЂАЈ, је то успео,многи,који не живе у НС,су ускраћени за долазак на маратон, рачун,каже овако у мојој породици ЧЕТИРИ планинара,за бензин око 4000,дин,још,д,асе плати учешће на маратон(зависи,средњи или велики у просеку по 5000,динара пута четири износи 20.ооо,оо дин,и,још потрошити на друге ситнице око 5.ооо.дин укупно износи невероватних 29.000,оо динара,а моја пензија је око 30.000,оо дин,а.остак месеца се снађи, како знаш,зар није мало претерано,са ценама,и волео бих да знам колико је планинара из мог града било,а некада је две трећине било из целе оне велике државе,нећу да напишем,шта вам од срца желим,није лепо,то од планинара у овим годинама, сватио сам да је и моја АВАЛА,лепа планина и уз то веома јефтинја,са лепим колачима на Авалском торњу,ајд" живели.
  • Maratonci trce

    04.05.2019 12:24
    pocasni krug
    Putevima posecenih suma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti