Pripremaju se Kamenički i Limanski park za proslavu 1. maja

Gradsko zelenilo pregleda sva stabla i grane u Kameničkom parku, zbog vetra koji je pre nekoliko dana duvao u Novom Sadu i stvorio velike probleme.
Pripremaju se Kamenički i Limanski park za proslavu 1. maja
Foto: 021.rs
Sve grane koje mogu da ugroze bezbednost posetilaca parka biće uklonjene. Takođe, nastavljene su i pripreme za prvomajski uranak, pa se prska trava protiv krpelja posle košenja. 
 
Loženje vatre tokom 1. i 2. maja biće dozvoljeno samo na ložištima koja će postaviti redarska služba "Gradskog zelenila", a naplata po danu biće 400 dinara. 
 
Parkiranje će biti dozvoljeno do rampe, koja se nalazi na ulasku u Kamenički park. Ono će se 1. i 2. maja naplaćivati po ceni od 200 dinara po danu. 
 
U Limanskom parku održaće se "Novosadski uranak", koji organizuje "Audio konstruktor" uz podršku Radija 021. Na uranku će od 11 do 15 časova nastupiti sedam neafirmisanih bendova i lokalni sastav "Pet minuta slave", koji će zatvoriti manifestaciju. Više o tome ko nastupa, ali i o samom događaju, pročitajte OVDE.
 
U Zelenilu poručuju da je i ovaj park spreman za 1. maj, da je trava pokošena, grane koje su pale tokom nevremena su pokupljene, a sva stabla će biti pregledana.
 
Takođe, 1. maja počinje i 108. kupališna sezona na Štrandu. U početku ulaz se neće naplaćivati, ali u Gradskom zelenilu već najavljuju da cena karte neće biti promenjena, odnosno da će dnevna karta koštati 50 dinara, sezonske ulaznice bez popusta 1.345 dinara, sa popustom za đake, studente i penzionere biće 850 dinara. Deca do sedam godina imaju besplatan ulaz na novosadsku plažu. 
  • Turšija

    01.05.2019 11:37
    Pokošena trava u Limanskom?? Gde? U Beču?
  • Veki

    28.04.2019 21:08
    Aha sad bi da slavite, ne ugledate se na EU, jel tamo je bolje pa bi da tamo odete, a oni protestvuju za 1. Maj, ne opijaju se po parkovima i ostavljaju smece gde stignu!!!!-
  • Blajv

    27.04.2019 18:53
    @Станко Србин

    Ahahahahaha, koja fora. Pa ima stvari koje žive i u septičkoj jami, pa se ne pale zbog toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.