Osam bendova u Limanskom parku na urbanoj proslavi 1. maja

U Limanskom parku danas, 1. maja održaće se "Novosadski uranak" - tradicionalna urbana proslava Prvog maja.
Osam bendova u Limanskom parku na urbanoj proslavi 1. maja
Foto: 021.rs

Nastupiće sedam sastava koji su odabrani na konkursu za neafirmisane bendove, a glavni izvođači su "5 minuta slave" koji su prošle godine na istoj manifestaciji dobili najbolje kritike publike.

Program počinje u 11 časova i trajaće do 15 sati, a Novosađanima će se predstaviti "Two fingers", "Nemi pesnik", "Revolt akustik bend", "Architect of pain", "Sick sinatra", "Trio apokalipsa"  i "Prestolonaslednici kulture 2022".

Nakon njihovih nastupa sviraće "5 minuta slave" koji ujedno zatvaraju program.

Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija novosadskih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je "Audio konstruktor" uz podršku Radija 021.

Ovo će biti osma po redu urbana proslava Praznika rada, manifestacija čiji je cilj afirmacija mladih bendova i decentralizacija kulture i koja je zahvaljujući tradiciji i kvalitetu postala simbol Limanskog parka.

  • Ankica

    01.05.2019 13:57
    Novi Sad
    Nemi pesnik najbolji, konačno autorska grupa bravo momci! Pevaču poseban pozdrav!
  • Milica

    01.05.2019 13:49
    Svaka cast
    Za ideju, da čujemo i neke nove klince. Two Fingers sam slušala na demo festu u Banja Luci, gitarista skroz lud, pevač puca od pozitivne energije!
  • Bonkassi

    30.04.2019 19:38
    Svi bendovi sjajni, konacno novi ljudi! Sve pohvale a najviše za bend Nemi pesnik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti