FOTO: Novosadski uranak oterao oblake

Osmi Novosadski uranak u Limanskom parku na kome je nastupilo osam bendova privukao je danas više stotina građana.
FOTO: Novosadski uranak oterao oblake
Foto: 021.rs

Mada se na početku svirke u 11 časova činilo da će oblaci sprečiti da Novosađani uživaju u nastupu neafirmisanih bendova "Two fingers", "Nemi pesnik", "Revolt akustik bend", "Architect of pain", "Sick sinatra", "Trio apokalipsa"  i "Prestolonaslednici kulture 2022", kao i "5 minuta slave" koji su prošle godine ostavili najbolji utisak, na kraju je sve dobro prošlo i čak se i sunce na trenutke pojavljivalo.

Pred binom je bilo ljubitelja nekih od bendova, ali publiku u parku su pretežno činili roditelji sa decom koja su uživala kako u muzici, tako i igri.

Bilo je primetno i dosta biciklista, a kako se moglo čuti od nekolicine, oni su prepodne provodili obilazeći neka od izletišta, ali su na kraju završili u Limanskom parku jer na ostalim mestima uglavnom nije bilo ljudi i nikakvog programa.  

Podsetimo da je tradicionalna manifestacija Novosadski uranak čiji je cilj afirmacija novosadskih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je "Audio konstruktor" uz podršku Radija 021.


 

  • Očekivano

    01.05.2019 18:26
    I oblake On kontroliše
    To bre, meteorolozi ljubili ruku, pa urgirali za lidera regiona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti