Naplata ulaza na Štrand od 15. maja

JKP "Gradsko zelenilo" saopštilo je da je kupališna sezona na Štrandu počela 1. maja, dok će naplata ulaznica startovati 15. maja.
 Naplata ulaza na Štrand od 15. maja
Foto: 021.rs

Cene su i ove godine nepromenjene. Dnevna karta košta 50 dinara, sezonska bez popusta 1.345, sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150, dok deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

Zakupci malih kabina imaju pravo na dve, dok zakupci velikih na četiri besplatne sezonske karte. Oni plaćaju samo cenu izrade od 300 dinara.

Od 1. maja na gradskoj plaži dežura i spasilačka služba Udruženja spasilaca na vodi Vojvodine, kao i ekipa prve pomoći na centralnom platou.

Sezona, 108. po redu, traje do 30. septembra.

Radno vreme Štranda je od 8 do 24 časa, a petkom i subotom do jedan sat posle ponoći.

  • Dušan Komadinović

    21.05.2020 22:52
    Restorani
    Svake godine smo suočeni sa širenjem površine kafića i restorana, koji se sve više približavaju dunavskoj obali, tako da posetioci skoro nemaju slobodnu površinu za sopstveni odmor. Restoran na samom kraju prema Ribarskom ostrvu se proširio preko popločane staze i zauzeo površinu na koju mnogi naši sugrađani koriste godinama kao mesto za odmor i uživanje.
    Kako je moguće da vlasnik restorana, verovatno bez ikakve naknade širi svoj prostor i teroriše posetioce Štranda?
  • pa

    04.05.2019 11:32
    @Vlado,ako radiš do pet,dok dodjes do Stranda biće sedam a tad je besplatno:)
  • pitanje

    04.05.2019 11:17
    A sta to naplacuju? Strand izgleda kao divlja plaza, ne racunajuci podivljale kafice koji su metastazirali na svaku slobodnu povrsinu, a oni vec i sami naplacuju. Ako se naplacuje ulaz u uredjenu plazu, onda se ocisti i naspe pesak, i posadi i zaliva trava, kao minimum odrzavanja, a na strandu to nije radjeno 10 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti