Za održavanje tartan staze i terena u Novom Sadu tri miliona dinara

Firma "Eurocom" će, kao i prethodne godine, održavati tartan staze i veštačke podloge u Novom Sadu.
Za održavanje tartan staze i terena u Novom Sadu tri miliona dinara
Foto: 021.rs

Ova firma dobila je posao vredan oko tri miliona dinara bez PDV na tenderu Gradske uprave za komunalne poslove kao jedini ponuđač, a koji se javio s ponudom od 2.999,000 dinara bez PDV.

I prošle godine je ista nabavka vredela tri miliona dinara, ali je "Eurocom" dobio posao sa povoljnijom od dve ponude na tenderu - 1,8 miliona dinara bez PDV.

Firma je zadužena za brigu o tartan stazi na Keju, tartan podlogama na dečijim igralištima i na teretani na otvorenom, o košarkaškom terenu na Beogradskom keju, fitnes spravama, terenima za mini golf, teniskim terenima kod Fabrike vode i teren za košarku u Ulici Nikole Marinkova.
 
Grad je pre dve godine izmenio odluku o upravljanju kejom i tek tada jasno definisao šta jeste, a šta nije dozvoljeno na ovim stazama. Godinama pre toga, brojni građani su zloupotrebljavali ove podloge i koristili ih u namene za koje nisu postavljene (šetanje pasa i vožnja bicikla na tartan stazi, na primer).
  • Blajv

    15.05.2019 21:55
    @Glava

    Mislim da su ti raspoložive opcije da nas povučeš za onu stvar, ili... U stvari to je to.
  • Glava

    15.05.2019 18:17
    @Biciklista
    Da li mogu biciklisti nekako da se zabrane jer je pesacima vec dosta njihovih vratolomija i ludila!
  • Biciklista

    15.05.2019 16:13
    Je l' mogu nekeko da se ukinu oni bicikli za četvoro što se iznajmljuju? Zauzmu celu biciklističu stazu, uglavnom su korisnici raspričani i dekocentrisani, pa moramo da ih zaobilazimo ili preko tartan staze ili preko trave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti