FOTO: Napukli krov u novosadskom autobusu prilepili jačim selotejpom

Novosađanka Dragana S. prošlog petka je, oko sedam časova ujutru, išla na posao "osmicom" od Novog naselja ka Limanu.
FOTO: Napukli krov u novosadskom autobusu prilepili jačim selotejpom
Foto: 021.rs
Kako je primetila, polomljeni unutrašnji deo krova autobusa bio je prilepljen selotejp trakom.
 
 
Za 021 kaže da je teško poverovati da se ovakva vozila nalaze u redovnoj vožnji.
 
"Pod utiskom sam stanja busa na liniji osam koji je saobraćao u 7:14h sa Naselja. Delovi su bukvalno prelepljeni", navodi Dragana S.
 
 
U GSP-u za 021 nisu potvrdili da je ovaj autobus rashodovan, što znači da se i dalje nalazi na ulicama grada, u saobraćaju. U preduzeću naglašavaju da je vozni park GSP-a star oko 14 godina.
 
"Uz pomoć Grada Novog Sada intenzivno se radi na obnovi voznog parka. Ukoliko rebalansom gradskog budžeta preduzeću budu odobrena dodatna sredstva za kapitalne investicije, ta brojka će biti znatno veća. Kako nova vozila budu pristizala u preduzeće, iz saobraćaja će biti isključivani autobusi iz starije grupe vozila", kažu u GSP za naš portal.
 
GSP upravo završava tender za kupovinu 13 novih solo autobusa, kao i osam midi autobusa. Ovi autobusi kao pogon imaće prirodni gas, o čemu je 021 pisao
 
Prethodno je najavljeno da se može očekivati kupovina ukupno 50 autobusa ove godine.
  • dragan perković

    19.05.2019 07:56
    Gsp
    Prvi su se digli da smene legalnu vlast tkzv autonomaše tako da ih ne žalim. Firmu ugasiti i dati privatnicima. A i ne brinite idite u Beograd oni svaki mesec kupuju autobuse, gondole, metroe. A pogledajte novosadsku železničku nekadašnja lepotica grada zapuštena, oronula (a i vozova nema).
  • Nemanja

    16.05.2019 10:37
    @patak

    Na svom brdu moraš da šarmiraš međeda da te preveze neđe, pa je razumljivo šo ti je i bušan bus vrhunac komfora.
  • Hm...

    16.05.2019 09:37
    @bedara od grada
    U pravu ste. Kako i kada da i ocekujemo bolje kada se zaduzujemo svake sekunde oko 70 evra, svakog sata 225 000 evra, a dnevno 5,8 miliona evra...A vlast se hvali svim i svacim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti