Dveri organizuju Porodični skup u subotu u Novom Sadu

Gradski odbor Dveri organizovaće u subotu, u Novom Sadu, na Trgu slobode, Porodični skup pod parolom "Život je na našoj strani".
Dveri organizuju Porodični skup u subotu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako se navodi, Srpski pokret dveri od 15. do 26. maja obeležava Dane porodice, povodom 15. maja, Svetskog dana porodice.
 
"Zarad promocije porodice i porodičnih vrednosti, Gradski odbor Dveri je zakazao Porodični skup u Novom Sadu na Trgu slobode. Očekujemo prisustvo i podršku svih građana koji smatraju da je porodica važna i da Srbija treba da postane država prijatelj svih naših porodica", poručuju u GO Dveri.
 
Oni kritikuju i gradsku vlast zato što, kako navode, ni na koji način ne obeležava Svetski dan porodice, "a istovremeno u nedelji kada se obeležava Svetski dan porodice organizuju nedelju LGBT zajednice".
 
Podsetimo, ove godine se u Novom Sadu po prvi put organizuje Nedelja ponosa, koju organizuje Grupa "Izađi", uz podršku nevladinih organizacija i Grada Novog Sada kroz OPENS 2019. Tom prilikom će se održati i Novosadski prajd na Trgu republike u petak. Više o svemu čitajte OVDE.
  • Nemanja

    16.05.2019 13:56
    @JaDetelinarac

    Ali u svinjcu ćete se morati zajedno stisnuti.
  • LOL

    16.05.2019 11:39
    Kakva parodija sovinisti na steroidima koji propagiraju svetosavske "vrednosti" , prave porodicni skup? Dali je ovo neka sala ili su toliko jadni da misle da ce ovakvim potezom ikog normalnog privoleti da u buducnosti glasa za njih.
  • JaDetelinarac

    16.05.2019 11:01
    Nikad
    Sa vama vise nikad ni u crkvu, izdajnici! Zovite djilasa i pajtica da setaju sa vama, skup izdajnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti