Ples maturanata u podne na platou Spensa

Manifestacija "Ples maturanata" održaće se, 13. godinu zaredom, danas, 17. maja, u 12 časova, na platou Spensa.
Ples maturanata u podne na platou Spensa
Foto: 021.rs

Organizatori su najavili da će manifestacija okupiti više od 1.000 učenika novosadskih srednjih škola i gimnazija koji će zajedno sinhrono otplesati kvadril uz Štrausovu kompoziciju "Slepi miš".

Nakon što otplešu kvadril, koji će se igrati i u nizu drugih gradova, novosadski maturanti će odigrati i užičko kolo i nastaviti zabavu na otvorenom uz muziku koja će se na platou puštati sve do 15 časova. Maturanti će biti jednoobrazno obučeni u plave i crvene majice.

Kao i prethodnih godina manifestacija ima i humanitarni karakter, jer, kako su naveli organizatori, podizaće svest o dijabetesu uz podršku Udruženja za borbu protiv dijabetesa Novi Sad.

Najavljeno je i da su za najsimpatičnije plesne parove spremljene novčane nagrade, kao i nagradna putovanja.

  • Gladius et anus

    17.05.2019 10:25
    Maximus
    Ха, ха, ха... Клинци су извисили... Иначе, за оне који су одскора у НС, Трг Слободе је тамо где је онај споменик са човеком који држи подигнуту руку, у близини је Мекдоналдс. Трг Републике је тамо где је некад била бус станица, у близини је Рибља пијаца... И један фазон: Шетају две малограђанке поред Рибље пијаца. Једна од њих каже: Ал ми смрди риба. На то ће друга: Па прави мање кораке...
  • @deda

    17.05.2019 10:25
    Samo se teši deda, to ti je nivo razmišljanja deteta od 3 godine koje kad vidi prizor koji mu se ne svidja ili ga plaši, samo jako zatvori oči i onda je uvereno da pošto žmuri i ne vidi, da neprijatna strašna stvar ni ne postoji.
  • Umpah Pah

    17.05.2019 10:03
    Maturanti su pomereni da bi na Trgu Slobode spontani performans mogli da održe neki tipovi u crnim majicama. Da su maturanti ostali tamo ovi ne bi bili naročito primećeni, a izgleda da nije fora da se skupljaju u ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti