Posle kraće pauze, kviz "Na jedno slovo" ponovo u Radio kafeu

Treći pab kviz novog koncepta u Novom Sadu održaće se danas, 20. maja, u Radio kafeu, (Miletićeva 45) sa početkom u 20 časova, u organizaciji "Inkvizitora".
Posle kraće pauze, kviz "Na jedno slovo" ponovo u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Poslednji pab kviz "Na jedno slovo" u Radio kafeu održan je 22. aprila, pa je zatim napravljena kraća pauza zbog praznika. Tim "Inkvizitora" se sada vraća sa novim zanimljivim pitanjima, mozgalicama i začkoljicama. Ono što će učiniti ove komplikovane zadatke učesnicima lakšim je to da svakog puta svi odgovori počinju na isto slovo koje timovi saznaju pre početka samog kviza. Do sada, odgovori su bili na "B" i "R". 
 
Oblasti kroz koje će učesnici proći su film, muzika, opšta kultura, sport, književnost, istorija, geografija i tajna oblast koju saznaju neposredno pred drugo poluvreme.
 
Da biste učestvovali u kvizu potrebno je da imate ekipu od najviše pet članova, a najbolje bi bilo da je svaki član "potkovan" znanjem iz različitih oblasti. Članovi ekipe se konsultuju i odgovaraju na pitanja koja su prikazana na video bimu. Odgovori se upisuju na papir, tako da "nema blamiranja ili žurbe, sve je krajnje opušteno i relativno anonimno".
 
Za najbolje ekipe su obezbeđene vredne nagrade. Pobednici će sa sobom poneti knjige i medalje, a njihov ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji "Oblast večeri" dobija porodičnu picu po izboru. Ekipa koja na rang listi bude treća, dobija po jedno piće za svakog člana.
 
Prethodni pab kviz "Na jedno slovo" okupio je veliki broj Novosađana koji su se dobro zabavili, a rezultati su pokazali i kvalitetno takmičili. Kako je bilo pročitajte OVDE.
 
"Kviz na jedno slovo" održava se u Radio kafeu svakog drugog ponedeljka u 20h, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na broj 069/1000-600 ili na Fejsbuk/Instagram stranici "Pab kviz Inkvizitor".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".