FOTO, VIDEO: Održana promocija preko 700 policajaca i vatrogasaca u Novom Sadu

Na Trgu slobode uz prisustvo najviših državnih funkcionera održana je promocija više od 700 novih policajaca i vatrogasaca.
FOTO, VIDEO: Održana promocija preko 700 policajaca i vatrogasaca u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Takvo promovisanje novih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova je novina i do sada se to radilo u sklopu obrazovnih ustanova, Centra za obuku u Sremskoj Kamenici (bivša srednja škola policije) i Kriminalističko-policijskog univerziteta u Zemunu.



U centru grada se pored velike tribine gde su se smestili predstavnici Novog Sada, Vojvodine, Srbije, Vojske Srbije, MUP-a i drugih ministarstava i državnih ustanova na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem našlo i nekoliko video-bimova za prenos, kao i šatori, gde je bila predstavljena svaka organizaciona jedinica MUP-a.

Promociji 17. i 18. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku, 4. klase polaznika osnovne obuke pripadnika vatrogasno – spasilačkih jedinica i diplomiranih studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta, prisustvovali su i članovi njihovih porodica.



Na samom trgu nije bilo mnogo publike, pri čemu su se građani uglavnom zadržavali oko šatora u ulici Modene, gde su razgledali policijsku, vatrogasnu i drugu opremu.



Osim nagrađivanja najboljih polaznika u svakoj klasi, na Trgu slobode je održana i manja demonstracija znanja pripadnika policije u borilačkim veštinama, privođenju grupe otmičara, kao i spuštanja vatrogasaca-spasilaca sa Tanurdžićeve palate.

Podsetimo i da je predsednik Vučić na promociji najavio "žestok udar protiv narko kriminala u Novom Sadu", a o tome pročitajte više OVDE.

  • Aruznec

    02.06.2019 10:33
    Jasno ste pokazali da živite u svom imaginarnom svetu, odnosno da ste mentalno oboleli obzirom da ste izgubili sposobnost da ga razlikujete od pravog. Na ovim ovde istim stranicama, "poštovano" lažljivo đubre, su objavljivani članci kako niste uspeli sakupiti tih bednih 30000 potpisa u celoj Vojvodini od 2 miliona stanovnika, dok bljujete šovinizam i mržnju i za neuspehe svojih ideja okrivljujete "migrante", jer naravno, vi ste savršeni i nepogrešivi te stoga uvek neko drugi mora biti kriv. Ipak najiskrenije se nadam da ćete doživeti identičnu sudbinu tih "migranata", ni manje ni više. Veoma žalim što se ne lečite, kao i što ovaj "nepristrasan" medij već X puta ne objavljuje repliku za neofašistu potpisanim sa "V" odnosno svesno doprinosi širenju mržnje i netrpeljivosti u Vojvodini. Nećete, "gospodine" a ni vi "gospodo", ponovo ovde stvoriti uporište fašizma.
  • Komifo

    24.05.2019 10:36
    @G
    Osim što otvoreno lažeš po pitanju referenduma, još jednom si pokazao koliko omalovažavaš nasilne izmene demografske slike svog regiona, dok liješ krokodilske sudbine zbog migranata iz stranih zemalja kao što su Kosovo, Bosna i Hrvatska.
  • G

    23.05.2019 14:14
    @Komifo
    Urnebesna je zato tragedija to što vi niste mogli da sakupite taj minimalan broj potpisa za zahtev za održavanje referenduma iako ste nekoliko godina pokušavali, odnosno što za neuspeh svoje nazadne ideje ovde okrivljujete "hrvatske i bosanske migrante" - neće biti da tih migranata ima skoro 2 miliona u Vojvodini pa da baš zbog njih niste imali dovoljno potpisa. Žalosno je koliko ste glupi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.