Javna rasprava o nacrtu zakona o pravima boraca u ponedeljak u Skupštini grada

Javna rasprava o Nacrtu zakona o pravima boraca, vojnih invalida, civilnih invalida rata i porodica palih boraca održaće se u ponedeljak, 27. maja u Velikoj sali Skupštine grada Novog Sada.
Javna rasprava o nacrtu zakona o pravima boraca u ponedeljak u Skupštini grada
Foto: 021.rs
Rasprava je deo aktivnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje od 13. maja do 3. juna radi na sprovođenju javne rasprave o ovom nacrtu zakona po Srbiji.
 
Pozvani su svi predstavnici udruženja boraca vojnih invalida, porodica palih boraca i civilnih invalida rata, organa nadležnih za boračko-invalidsku zaštitu, državnih organa, organa javnih službi i javnih preduzeća, stručne javnosti i drugi zainteresovani.
 
Javna rasprava počinje u podne, a adresa je Žarka Zrenjanina 2.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti