FOTO: Kreativne koreografije i kostimi na plesnom podijumu Promenade

Šareni kostimi i koreografije kreativnih devojčica, obeležili su prvi dan trodnevnog "plesnog podijuma", u okviru manifestacije Zmajeve dečije igre, na platou ispred šoping centra Promenada.
FOTO: Kreativne koreografije i kostimi na plesnom podijumu Promenade
Foto: 021.rs
Roditelji sa decom, ali i prolaznici koji su se priključivali, uživali su u nastupima devojčica najrazličitijih uzrasta. Mašnice, šareni kostimi, mnogo boja i energije.
 
Numere su se smenjivale, a male umetnice su kroz razne žanrove pokazale svoj talenat, od džez baleta, do repa, pop i latino nota. Viđen je i hor "Iskrica" i čitav mali performans.   
 
Plesni podijum obeležili su sledeći učesnici - Predškolska ustanova Sunđer Bob i Patrik, Škola plesa i scenskih umetnosti Foxy, Dečiji edukativni centar Muzičko-plesni teatar, Puž, Iskrice, Professional Dance Studio Studio plesni klubovi Top form Maximum, Studio Impuls, Lala iz Novog Sada, Dance Factory Creative Dance Studio iz Vrbasa, P2/Partizan 2 Dance iz Sremske Kamenice i Dom kulture iz Beočina.
 
Koncert je priredio Omladinski pop-rok orkestar Soundcheck Orchestra Dirigent, a program je vodila i mališane animirala Milica Šećerov.   
 
 
Prostor ispred šoping centra Promenada pokazao se kao dobar izbor za plesnu manifestaciju ovakvog tipa, zbog velike površine, atraktivne lokacije i parkinga za brojne goste iz Novog Sada i okoline.
 
Posetioci će i naredna dva dana imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu, koji zahvaljujući učesnicima, kroz muziku, igru i sport dočarava slogan ovogodišnje manifestacije Zmajeve dečije igre - Nek je vedro sve po svetu. 
.  
 
Sutra, 7. juna, od 18 sati, program se nastavlja uz sledeće učesnike: Sokolsko društvo Vojvodina, Društvo Sport za sve Partizan 2, Plesni centar Vero, plesni klubovi Stage dance studio Dance kids, City dance studio, EnergyFit, Master dance, Force dance studio, 33 Baletski studio Zvezdice, Ritmičko-sportska sekcija Novi Sad, Fitnes i gimnastički klub Fly iz Novog Sada i Partizan iz Petrovaradina. Koncert priređuje bend Bubamara iz Bečeja, dok program vodi Milica Šećerov. 
 
 
Poslednji dan plesnog podijuma ispred šoping centra Promenada je subota, 8. jun, kada program takođe počinje od 18 sati. Svoj performans izvode: Dečiji centar Zaječar iz Zaječara, plesni klubovi iz Futoga, aXiss Dance Studio Teens Arte dance studio iz Kule, Professional Dance Studio, Aikido Dojo Budokan Diva dance, Škola plesa i predškolska ustanova iz Novog Sada Dreamland. Program vodi Kristina Savkov.
 
Ulaz na program Zmajevih dečjih igara ispred šoping centra Promenada je slobodan.

 

Obilje poetičnih, umetničkih, duhovitih i edukativnih programa za decu i mlade realizovaće se do kraja manifestacije i na drugim lokacijama, a kompletan program možete preuzeti OVDE. 
  • pravi opalim te g...

    07.06.2019 10:35
    Zasto tamo? Ah da, smetaju kafedzijama i popovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.