Novosadski "Porodični bal" sutra u vrtiću Guliver, roditelji plešu sa svojim mališanima

"Porodični bal", u okviru UNICEF-ove kampanje "Pozitivno roditeljstvo - dar za ceo život", održava se u subotu, 8. juna, u vrtiću Guliver na Novom naselju.
Novosadski "Porodični bal" sutra u vrtiću Guliver, roditelji plešu sa svojim mališanima
Foto: Pixabay
"Zajedničko provođenje slobodnog vremena roditelja i dece jedan je od važnih činilaca doživljaja emotivne bliskosti unutar porodice i kvaliteta života i odraslih i dece. Za dete, mogućnost da učestvuju sa porodicom u odabiru načina na koji će provesti slobodno vreme, kao i da učestvuju u aktivnostima kojima se porodica zabavlja i opušta, rutinama poseta, izleta, kulturnog života, negovanja porodičnih i prijateljskih odnosa, predstavlja važan izvor osećanja sigurnosti i pripadanja porodici, a nudi i niz prilika za istraživanje i učenje o sebi i svetu koji ga okružuje", poručuju u Novosadskoj mreži za decu, koja sprovodi kampanju sa mnoštvom dešavanja svakog dana tokom juna.
  
"Porodični bal" organizuje Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" u saradnji sa Plesnim klubom Fiesta iz Novog Sada. Bal će trajati 17-19 sati, a tokom njega ćete moći da plešete i smejete se sa svojim detetom.
 
Bal je otvoren za sve porodice iz Novog Sada, bez obzira na to da li dete pohađa gradske vrtiće. Prijave za učešće su otvorene zbog kapaciteta i možete svoju poslati na adresu harmonija.c@gmail.com. Narednog dana, u nedelju, 9. juna, u Play centru (Balzakova 11/1), moći ćete da učestvujete u otvorenom savetovalištu "Pripremimo se zajedno", a za parove koji očekuju bebu.
 
Savetovalište je otvoreno tokom radnog vremena Play centra, a možete se javiti na telefon 064/115-06-02.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti