Improvizovanim splavom pokušali da se spuste Dunavom, spasavala ih novosadska policija

Pripadnici granične policije i policijske stanice Stari grad spasli su juče četiri mladića koji su se improvizovanim splavom na tri bureta pustili niz Dunav između Varadinskog i Žeželjevog mosta.
Improvizovanim splavom pokušali da se spuste Dunavom, spasavala ih novosadska policija
Foto: 021.rs
Kako je za "Blic" potvrđeno u policiji, njihovi službenici dobili su oko 18:30 časova dojavu da se improvizovani splav sa nekoliko mladića na njemu kreće nekontrolisano po Dunavu.
 
"Na lice mesta izašla je patrola policijske stanice Stari grad i videli su mladiće koji su plutali na splavu po Dunavu koji ih je nosio ka Luki 'Novi Sad' i Kanalu DTD. Odmah su pozvali kolege iz granične policije koji su bili sa čamcem usidreni na Beogradskom keju i dali se u spasavanje mladića. Na sreću, svi su brzo prebačeni u čamac i prošli su bez ikakvih povreda tako da nije bilo potrebe da se upute na lekarski pregled", rečeno je za "Blic" u novosadskoj policiji.
 
Inače, mladići su stari 23, 22, 20 i 14 godina i pukom srećom su izbegli tragediju zato što je neposredno nakon njihovog spasavanja Dunavom prošao veliki teretni brod koji je mogao da ih potopi.
  • @Iskusan

    12.06.2019 07:27
    Ovo što su oni uradili se ne poredi sa organizovanim bandži džampom, ovo je kao kad bi sami napravili bandži konopac od gurtne od roletne pa skakali sa terase. Ni to se ne bi dobro završilo, a ti očigledno ni tad ne bi razlikovao mladalačku ludost od obične gluposti i idiotizma.
  • /

    11.06.2019 21:57
    /
    Dunav kao Misisipi, o slatkih dečaka na 3 bureta bez baruta i IT-ja, ima nade za ovo polupano društvo ovde.
  • Vlada

    11.06.2019 13:55
    @Iskusan

    Kaže mi budaletina koja vožnju avionom poredi sa glupiranjem na improvizovanom splavu nasred reke kojom prolaze šleperi od hiljadu tona. Na svu sreću tebi život nije spram tvojih 'misli', pošto si nekim čudom još tu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti