FOTO: Krater na Bulevaru kralja Petra nije od havarije, sanacija čeka nadležno preduzeće

Radnici "Vodovoda i kanalizacije" utvrdili su da velika rupa koja se prošle nedelje pojavila na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja, nije od havarije na kanalizacionoj mreži, a sada se čeka na sledeće javno preduzeće koje će sanirati krater.
FOTO: Krater na Bulevaru kralja Petra nije od havarije, sanacija čeka nadležno preduzeće
Foto: 021.rs

Radnici su jutros izašli na teren da utvrde kako je došlo do ulegnuća u asfaltu, koje je napravilo rupu veličine metar sa metar i dubine oko pola metra. Oni su nakon kopanja ustanovili da nema havarije na kanalizaciji ni da je u pitanju kvar na nekoj drugoj instalaciji. Pretpostavljaju da je kiša, koje je u proteklom periodu padala u većim količinama, prošla kroz pukotine u asfaltu i uzrokovala urušavanje.

Kako su za 021.rs naveli u "Vodovodu", njihovi radnici su rupu zatrpali peskom i obezbedili lokaciju, a o svemu će obavestiti Gradsku upravu, kako bi potom ona dalje izdala nalog preduzeću koje je zaduženo za asfaltiranje da obavi neophodne radove.  

Podsetimo da je krater pred samim pešačkim prelazom nastao prošlog četvrtka i da je gradskim službama bilo potrebno nekoliko dana da reaguju, iako je u pitanju vrlo opasno ulegnuće na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Novom Sadu.

  • Сремац

    12.06.2019 23:47
    СВЕ МОЈ ДО МОГА...
    Читам коментаре и питам се где ја то живим?Такве глупости људи пишу и онда се опет питам, па како то да нам иде све горе и горе кад имамо толико паметних људи?Дајте људи гледајте своја посла не паметујте,кад немате појма о чему се ради.
  • jo

    12.06.2019 20:53
    Primer
    Pročitam ovo i setim se jučerašnjeg dana kad je neki megatrend manadjer farbao linije u cara dušana u prepodnevnom špicu umesto vikendom.Pet dana im je trebalo da na jednoj od 5 najopterećenijih raskrsnica pronadju uzrok a to je posledica toga što se to na kjk. tašna-mašna vakultetima ne može naučiti.
  • +384

    12.06.2019 19:28
    Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti