FOTO: Kolone na putu ka Karlovcima zbog odrona, sanacija klizišta kad stigne građevinska dozvola

Velika količina kiše u proteklom periodu rezultirala je odronom sa leve strane nasipa i klizišta Puckaroš, na deonici od Petrovaradina do Sremskih Karlovaca.
FOTO: Kolone na putu ka Karlovcima zbog odrona, sanacija klizišta kad stigne građevinska dozvola
Foto: 021.rs
Ovom delu državnog puta II A reda ne ide u korist ni konfiguracija terena, koja godinama dovodi do problema kod Puckaroša. Brojni vozači svakodnevno se suočavaju sa dugom kolonom vozila i jednom zatvorenom trakom, a s obzirom na činjenicu da je u toku izgradnja brze pruge od Stare Pazove do Novog Sada, žitelji Sremskih Karlovaca ni nemaju drugi način da dođu do Novog Sada. 
 
 
"Vikendom su kolone neprekidne, ne vidi im se kraj. Da ne govorim o kamionima i teretnjacima. U nedelju popodne bila je nepregledna kolona u jednoj kolovoznoj traci, kroz Sremske Karlovce do Puckaroša, a u pravcu Novog Sada", svedoči jedna redovna putnica.
 
 
Za sanaciju na ovoj deonici zaduženi su "Putevi Srbije". U ovom preduzeću kažu za 021 da su trenutno u toku radovi koji bi trebalo da budu privremeno rešenje.
 
"U toku je i izrada projekta sanacije pomenutog klizišta i po dobijanju građevinske dozvole za projektnu dokumentaciju, pristupiće se izvođenju radova na trajnom saniranju istog", kažu u "Putevima Srbije" za 021. Međutim, nisu precizirali kad se može očekivati završetak sanacije odrona i otvaranje druge kolovozne trake.
 
 
Podsetimo, preduzeće je 3. juna upozorilo da se saobraćaj na ovoj deonici puta odvija jednom saobraćajnom trakom zbog odrona, dok su "Vode Vojvodine" u redovnom biltenu upozorile na mogućnost plavljenja puta Novi Sad - Beočin.
  • Neko

    17.06.2019 18:24
    Nemogu a da nekazem
    I da jos nesto radnik koji je tamo ne kontrolise semafor nego ga cuva da ga neko ne bi maznuo. Semafor radi automatski
  • Neko

    17.06.2019 18:22
    Nemogu a da nekazem
    Procitao sam komentare i manje vise sve je to ok. Ali niko ne pominje bahate idijote uglavnom sa bg i in tablicama koji opusteno prodju kroz crveno svetlo na semaforu pa naprave cep a i u stanju su da obidju celu kolonu vozila koja uredno ceka na semaforu.
  • karlovcan

    16.06.2019 19:10
    nesposobnost
    kliziste koje je evidentno decenijama , tutnje kamioni od 40 tona ,,, ali da tu zivi neko od novosadske vlasti brzo bi se resilo , ovako periferija ,gradjani treceg reda ma ko vas ,,, j....SNALAZITE SE , OVO JE ODRAZ STRUCNOSTI I SPOSOBNOSTRI VLASTI,,,nadam se da nece dugo , jos kugu nismo dobili od kako vladaju , ostalo nas je sve snaslo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.