Više od 200 vrsta saksijskih i vrtnih biljaka na jednom mestu u Novom Sadu

Bez obzira na to da li svoj dom, kancelariju ili poslovni objekat dekorišete ružama, bonsai drvetom ili običnim malim kaktusom, biljke su uvek "u modi".
Više od 200 vrsta saksijskih i vrtnih biljaka na jednom mestu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U vremenu kada je zelenila u našem okruženju sve manje, mnogi postaju svesni koliko je bitno okružiti se biljnim svetom i dati mu priliku da radi svoj najbitniji posao - proizvodi kiseonik. Srećom, postoje stručnjaci koji godinama rade sa biljnim svetom i znaju tačno kako da očuvamo svoju sredinu, istovremeno je čineći prijatnijom i lepšom za sve nas. Zato će hortikultura uvek živeti.
 
Više od 200 vrsta saksijskih i vrtnih biljaka nalazi se godinama upravo u Novom Sadu - u "Plantline" veleprodaji i maloprodaji. Individualni pristup svakoj jedinki i neprocenjivo znanje i iskustvo dugo je na usluzi zadovoljnim kupcima.
 
 
Novi, ali i stalni kupci dolaze u potrazi za stručnim mišljenjem, pomoći u dekoraciji ili kompletnom uslugom oplemenjivanja nekog prostora, bilo da je to porodična kuća, hotel ili neki novi restoran u gradu. "Plantline" insistira na trajno niskoj ceni za kvalitetnu uslugu - na taj način je ponuda dostupna svima i stalno.
 
Kompletna ponuda koju, u okviru svoje velike "zelene oaze", pruža "Plantline" potiče iz uvoza tokom cele godine, a konkretno iz Holandije, zemlje poznate po kvalitetnoj proizvodnji mnogobrojnih biljnih vrsta - od onih dobro poznatih, do onih ređih, ali sve prodavanijih. Posao ide odlično, kupaca je sve više, čemu svedoči i potreba da se češće nego inače pune i oplemenjuju i veleprodajni, ali i maloprodajni objekat "Plantline"-a. Insistira se na kontroli kvaliteta, te u "Plantline"-u možete da pronađete samo direktno uvezene vrste, bez ikakvog posrednika.
 
Od uvoza biljnih vrsta, do njihovog smeštaja i zbrinjavanja, a potom očuvanja i distribucije mušterijama, "Plantline" pruža celokupnu uslugu po veoma pristupačnoj ceni.
 
 
Da biste obezbedili svoju omiljenu biljku, pozovite 062/507978 ili 062/507741 ili jednostavno posetite "Plantline" u Prvomajskoj 11.
 
Šta se sve nalazi u prodaji saznajte i na zvaničnoj Instagram stranici.
  • Hatiora

    14.09.2019 23:39
    Imate li hatiora salicornioides?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti