FOTO, VIDEO: Obrušio se plafon u lokalu u pothodniku

U jednom lokalu u pothodniku danas popodne obrušio se plafon.
FOTO, VIDEO: Obrušio se plafon u lokalu u pothodniku
Foto: 021.rs
To se dogodilo nešto posle 16 časova, a u incidentu niko nije povređen, saznaje 021.rs.
 
U butiku, koji se nalazi u centralnom delu pothodnika, u tom trenutku bila je samo prodavačica. Kada je plafon počeo da puca i da pada, uspela je da istrči napolje.
 
 
Radnici iz okolnih lokala ispričali su nam da su prvo čuli pucanje plafona, a ubrzo zatim i tresak, kada je skoro ceo plafon u tom butiku pao na pod.
 
  • Komifo

    21.06.2019 16:37
    @@@

    Koji si ti svemirski idiot, evo skoro pa da nemam reči. To što si odvalio je kao da kažeš da Milošević i njegovi smradovi nisu krivi što su nas bombardovali, jer je NATO eto bombardovao i druge države.
  • /

    21.06.2019 11:59
    /
    neko mora biti kriv, pokojni dejanovic posto fekalije ionako cure tokom pljuskova, eskalatori nisu sastavili 30dana rada od njihovog postavljanja ili dodik.
    a mozda oboje
  • Komifo

    21.06.2019 09:55
    @@@

    Znači ako su plafoni nekad pali negde drugde, to predstavlja alibi za sve plafone ikada? Sigurno se i kanalizacija u stanovima oko Spensa ne vraća zbog Promenade, jer se već nekad negde to desilo pre nego što je Promenada postojala? Srećan sam što te barem nešto tišti, kad već to nije tvoj zapanjujući kretenizam i bahatost preispoljnog idiota, nek bude bilo šta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti