Gradski autobusi voze po letnjem redu vožnje

Autobusi GSP-a od danas, 24. juna, saobraćaju po letnjem redu vožnje.
Gradski autobusi voze po letnjem redu vožnje
Foto: 021.rs
Novi red vožnje podrazumeva vremenske korekcije autobuskih polazaka, kažu u GSP-u.
 
Dodaju da je očekivano smanjenje broja putnika zbog korišćenja godišnjih odmora i letnjeg raspusta u školama i na fakultetima.
  • Симеон

    23.06.2019 10:03
    Има ли мозга
    Да ли у некој перспективи има неки план о модернизацији и електрификацији возила јавног саобраћаја? Бука и загађење од истих је стравично!
  • Niko

    22.06.2019 21:04
    @bato
    Jeste solidan je pogotovo na leto kad je temperatura 40 stepeni a u autobusu bez klime 50 i svi pocnu da se znoje, tada je najlepsi jel tako? A kad padne kisa molis boga da negde necuri jer ce ti trebati kisobran u autobusu. Budi realan, ovi autobusevi su krs i potrebno je kupiti nove, sasvim drugi problem je sto nema vise vozaca i mehanicara, mnogo ih odlazi u zapadnu Evropu. Ovakvo stanje je neodrzivo i ova sadasnja vlast je nesposobna da resi problem, cak sta vise oni guraju JGSP u bankrot i propast.
  • Darko

    22.06.2019 08:04
    @bato
    Bato, Bas je to poenta. Da je solidan, a bio je do pre 3-4 godine skoro odlican. Od tada masovno odlaze vozaci i mehanicari. Previse se zaposljavaju kancelarijski partijski radnici. Time je naruseno fukcionisanje preduzeca. Ne moze da se ispostuje red voznje i pored toga sto je broj polazaka u odnisu na taj period smanjen za 20%. Klima ne radi ni u novim busevima jer nema ko da je odrzava.... hoces jos ? Zasto se to deailo sa GSPom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti