Nova angio-sala u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine dobio je novu angio-salu.
Ukupna vrednost projekta iznosila je 54 miliona dinara, a nabavkom angio-sale biće znatno olakšan rad zaposlenima, uz veću sigurnost i bolje rezultate lečenja najtežih kardioloških bolesnika.
 
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, koji je danas sa direktorkom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanjom Radojević Škodrić, posetio Institut u Kamenici, najavio je da sledeće nedelje u toj ustanovi počinju građevinski radovi na kompletnoj temeljnoj rekonstrukciji Klinike za kardiologiju, u kojoj nije bilo značajnijih ulaganja više decenija.
 
Prema rečima Gojkovića, to je nastavak prioritetne i kontinuirane politike ulaganja u zdravstveni sistem Vojvodine, koja će omogućiti ovoj zdravstvenoj ustanovi da pruži najbolje i najefikasnije uslove za lečenje i boravak bolesnika.
  • Miloš

    28.06.2019 15:59
    Sve je to lepo i za pohvalu
    Svaka čast, lepo je što se ulaže, ali živim za dan da se povećaju plate medicinskom osoblju, a ne da njihove plate budu ispod proseka, a nadprosek nam odlazi u Nemačku.. Molim Vas, mislite o tome, alarm se upalio, osoblja je sve manje..
  • Docekasmo

    28.06.2019 00:36
    Bravo! Konacno!
  • profa

    27.06.2019 15:49
    a
    pacijenti samo donose potrošni materijal,ostalo je prvi puta u istoriji zdravstva,a gde je lončar da poentira

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.