FOTO: SZS održao protest zbog uništavanja parkova u Novom Sadu

Novosadski ogranak Saveza za Srbiju održao je, kako su najavili, prvi u nizu skupova pod motom "Da Novi Sad prodiše", kojim otpočinju "pružanje otpora svesnom uništаvаnju zelenih površinа, betonizаciji i divljoj urbаnizаciji koju sprovodi аktuelnа grаdskа vlаst".
FOTO: SZS održao protest zbog uništavanja parkova u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Protest je počeo u 19 časova, kada su predstavnici Saveza postavili svoje štandove na pozorišni trg. Govornika nije bilo, već se događaj održao u formi razgovora sa građanima, kojima su deljeni flajeri sa porukama vezanim za zelene površine u gradu.
 
Kako su za 021 rekli predstavnici SZS, prvih nekoliko događaja biće posvećeno Limanskom parku, dok će se kasnije baviti Fruškom gorom, parkom na Slanoj bari i drugim zelenim površinama. Ovakvi i slični događaji organizovaće se u narednih mesec dana, a biće najavljivani na stranicama SZS na društvenim mrežama. 
 
Pored toga, na protestu su prisutni Novosađani potpisivali peticiju protiv rijalitija, o čemu više možete čitati u našem tekstu OVDE.
 
  • Мунгос

    29.06.2019 17:47
    Гледајући ове фасаде облепљене овим кичом од реклама ваљда, дође ми жао онх времена када су дечурлија врљала фасаде. Могли смо да се вадимо да су деца неваспитана и недоправљена. А овако сада, на кога да се вадимо? Да кажемо да су та недоправљена деца порасла?
  • Fail

    29.06.2019 16:51
    Jel moguce da SNS nije poslao sendvicare da ih opkole i da ih napadaju fizicki
    Au Milose kakav propust
  • /

    29.06.2019 13:20
    /
    jel bio onaj niskoplafonac?
    poziva druge a on ne dodje, tipicno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.