FOTO: Građani protestovali zbog izgradnje zgrade na Bulevaru oslobođenja i uništavanja dečijeg igrališta

Stanari zgrade na Bulevaru oslobođenja od broja 17 do 25 protestovali su večeras zbog izgradnje zgrade u prostoru između Simpa i prodavnice Idea, gde se trenutno nalazi dečije igralište i nekoliko stabala.
FOTO: Građani protestovali zbog izgradnje zgrade na Bulevaru oslobođenja i uništavanja dečijeg igrališta
Foto: 021.rs
Kako se moglo čuti, oni nisu nužno protiv izgradnje zgrade u ovom delu bulevara, ali jesu protiv toga da se poduzimaju bilo kakve radnje na parceli na kojoj se neće graditi objekat. Upravo je to problem za njih, jer kako kažu, drva koja su posečena nisu na parceli na kojoj će se graditi zgrada.
 
Takođe, problem predstavlja i kolski prilaz za mašine, koja dolaze preko parkinga u Ulici Save Kovačevića.
 
Prema saznanjima građana, investitor "Put invest" zatražio je asistenciju policije u izvođenju radova, jer ga, kako su rekli, građani ometaju u tome. Iz tog razloga pozvali su što više komšija da se okupe u ponedeljak u jutarnjim časovima kako bi sprečili dalje radove. 
 
Podsetimo, građani se bune zbog toga što će izgradnjom biti uništeno dečije igrališta sa prostorima za pesak i spravama za igranje. Svesni su da investitor ima sve potrebne papire, ali će nastojati da, kako su rekli, spreče devastiranje svog kraj.
 
Zbog toga će i stanari ovog dela grada potpisati peticiju, koju će uputiti nadležnima, tražeći sastanak sa njima. Više o razlozima bunta stanara Bulevara oslobođenja čitajte OVDE.
 
  
  • Rada

    13.07.2019 13:01
    Nekada je u Novom Sadu postojao zakon,da ako investitor sve godine ne počne gradnju od momenta kupovine gradsko zemljišta...ono mu se oduzima...
  • Djordje

    06.07.2019 16:57
    Seča drva
    Ne razumem zašto se uništava i to malo zelenila. a stoje prazne Jugopetrolova i Produktivina zgrada.
  • Bane

    06.07.2019 14:05
    Mada ove naprdne ne mogu da vidim očima na čelu sa šerifom, moram da primetim da su koliko za vlasti 2005.-2008. ostavili pustoš i ništa završeno plus duho e gtada za izgubljene sporove, ovaj put su bar probili Bate Brkića, Sentandreski put, izlaze na autoput dovršili.... Zaista i iskreno previše u odnosu na ono što sam očekivao od njih! E sad po kojim cenama saznacemo jednog dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.